Ectena

Työskennellä elää tai elää töihin?

Kaikki työt ja ei pelata käytetään tekemään Jack tylsää poika. Nykyään se voi tehdä hänestä fyysisesti ja henkisesti sairas, Tuoreen tutkimuksen mukaan. Joten miten voit välttää nämä karikot ja tehdä aikaa itsellesi?

Joillekin jopa loma ei ole taukoa töistä paineita.

Claire Wales *, 29-vuotias toimittaja Lontoosta, sanoo hän oli lähellä murtaa vaiheessa hänen viimeinen työpaikka.

Työskennellä elää tai elää töihin? kaikki työ ilman huvia käytetään tekemään jack tylsä ​​poika. näinä päivinä se voi tehdä hänestä fyysisesti ja henkisesti sairas, Tuoreen tutkimuksen mukaan. niin miten voit välttää nämä karikot ja tehdä aikaa itsellesi?
Työskennellä elää tai elää töihin? Kaikki työt ja ei pelata käytetään tekemään Jack tylsää poika. Nykyään se voi tehdä hänestä fyysisesti ja henkisesti sairas, Tuoreen tutkimuksen mukaan. Joten miten voit välttää nämä karikot ja tehdä aikaa itsellesi?

"Olin viettää koko viikonlopun murehtia uutisia kokouksista. Ja sitten koko viikon olisin oleskelevat myöhään, yrittää kaivaa tarinoita, ja sitten menee suoraan ulos painaa dos. En ole koskaan nähnyt poikaystäväni tai litteä kaverit, ja kun tein kaikki mitä halusin tehdä, oli nukkua. "

Claire sanoo vasta hän otti taukoa ja meni Australiaan, että hän tajusi, kuinka korosti hän oli, ja sekin kesti jonkin aikaa.

"Olisin kävelemässä kauniilla rannalla laskemalla aikaero kuvitella mitä kollegat tekivät ja toivoen he eivät tehneet parempaa työtä kuin minä", hän sanoo.

Ei toimi 9-5

Ja hän ei ole yksin. Mental Health Foundation (MHF) tutkimuksessa huhtikuussa todettiin, että yli kolmannes vastaajista työskenneltävä vähintään 50 tuntia viikossa, jotkut jopa 60. Lähes 14 prosenttia viettää vielä 11 tuntia tai niin ajatellut sitä.

Luvut echo ne saapuvat professori Cary Cooper, joka johtaa suuri tutkijaryhmä University of Manchester Institute of Science and Technology tutkii työperäinen stressi.

Hän sanoo 40 prosenttia toimihenkilöistä työskentelevät 50 tuntia tai enemmän, ja työntekijäasemassa henkilökunta myös työelämässä pidempään kuin aiemmin. "Meillä on pisin työaika kehittyneen maailman USA: ta jäljessä pisin työaika Euroopassa", hän sanoo.

Puuttuu

Pitkä työaika tarkoittaa ihmiset viettävät vähemmän aikaa ystäviensä kanssa ja kumppaneita, ja vähemmän hiljaista aikaa yksin. Matkasuunnitelmat mennä mönkään, tutkimuksen tavoitteet menevät täyttämättä ja unelmia kunto liueta.

Silti nämä ovat kaikki asioita, jotka auttavat suojautumaan psyykkisesti fyysisiä ongelmia, jotka voidaan tuomat stressiä.

Yli puolet vastaajista MHF kyselytutkimuksesta käy ilmi, ärtyneisyyttä, neljäsosa ahdistunut ja kolmasosa masentunut. Osa ilmoitti erityisiä mielenterveyden ongelmia, kuten itsemurhayritys.

"Monet kyselyyn dokumentoitu suhde ja avioliitto, katoamiseen ystävyys, huonot suhteet lasten," sanoi MHF toimitusjohtaja tohtori Andrew McCulloch.

Muuttuvassa ajassa

Mutta miksi laitamme itsemme läpi? Suuri osa syyttää lankeaa työnantajille, jotka edistävät pitkän tunnin työkulttuuri ja ylikuormittaa heidän henkilöstönsä.

"Iso vastaus," mukaan Prof Cooper, "on, että työnantajien pitäisi antaa enemmän joustavia työjärjestelyjä." Nykytekniikalla, työnantajien pitäisi antaa ihmisten tehdä työtä osittain kotoa, ja hyväksyy tuntia sopii sekä työ-ja perhe-elämän.

Monet yritykset ovat wising jopa siihen, että ylikuormitettu työntekijöiden maksaa heille rahaa. Health and Safety Executive arvioi Euroopan liike menettää £ 370 miljoonaa vuodessa läpi stressiin liittyvät sairauslomalla.

Hallitus rohkaisee yrityksiä tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja, erityisesti vanhemmille nuorille tai vammaisen lapsen. Lloyds TSB, Sainsbury n ja Unilever ovat monien suuryritysten alkaa tarjota joustavammat työajat ja aloitteet, kuten vapaata hoitaakseen sairasta lasta.

Kyllä miehet

Mutta meidän täytyy tajuta, too. Mukaan Lontoossa elämän valmentaja Fatema Hossain, kysymys meidän täytyy kysyä itseltämme: "Olenko työskentelevät asua tai elää töihin?"

Olet myös saanut alkaa sanoa ei ylimääräistä työtä, Fatema sanoo. "Kysy itseltäsi tämä kysymys: Jos sanot kyllä ​​enemmän työtä, mitä sinä sanoa ei?" Tulee ylimääräistä työtä tarkoita, sinun täytyy sanoa ei nähdä ystäviä, käy kuntosalilla, tai menee ulos lounaalle?

Oikean tasapainon on pitkälti kyse organisaation, Fatema sanoo. Sinun täytyy päättää, mitä haluat saavuttaa viikolla eteenpäin, selvittää, mitä sinun täytyy tehdä sen saavuttamiseksi - Tee se sitten.

On kyse myös päästä eroon sotkua. Tyhjennä sähköpostiisi, sanoo Fatema: "käsittelemään sitä, siirtää sen tai bin sitä." Ja saada arkistointi tehnyt niin et tunne syyllisyyttä tai hukkua paperi vuori pöydällä.

Sinun pitäisi myös yrittää käsitellä emotionaalisia kysymyksiä niin he eivät häiritse sinua koko päivän. Tunnustetaan, kun on vähän energiaa, sanoa loppuviikosta, ja varmista, että et ole kutsua 10 kaveria kierroksella päivälliselle. Sen sijaan, mennä ulos syömään tai tehdä se toisella kertaa.

Ja ajattele fyysistä energiaa. "Ihmiset sanovat usein he ovat liian väsyneitä tekemään mitään, kun he saavat kotiin. Mutta 15 minuutin kävelymatkan ennen kuin saat kotiin voi todella tarmoa sinua. "

Mieti, mitä syöt ja miten se tekee sinusta tuntuu. "Töissä, raskaan aterian ehkä ole oikein, vaikka se on nopea," lisää Fatema.

Huomio etsijä

Julie Hurst, johtaja Työelämän tasapainoa Centre Leicesterhiren, joka kulkee työpajoja johdon ja henkilöstön, sanoo se on myös hyödyllistä pohtia, mikä motivoi meitä työskentelemään pitkiä päiviä.

Esimerkiksi joku etsii itsetunto töitä ja palkitaan kiitosta. Se tuntuu hyvältä, joten ne toimivat entistä kovemmin. Vaarana on, että he ottavat enemmän kuin ne voivat käsitellä, joka johtaa virheisiin, ja nuhteet.

"Sitten heidän itsetuntoaan romahtaa niin heillä on suurempi tarve itsetunto niin he ottavat enemmän työtä," Julie sanoo. "Yritämme kannustaa ihmisiä saada heidän tarpeensa täyttyvät työn ulkopuolella."

Joku etsii itsetuntoa, esimerkiksi harkita auttamassa heidän lasten koulussa tai paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

Julie myös korostaa asenne - ajatellut kuinka mielenkiintoista hanketta on sen sijaan kuinka vaativaa - ja kitkemiseen "kilpailukykyinen negatiivisuutta. Se kun joku sanoo, "Minulla 100 sähköposteja läpi ja joku muu sanoo," No minulla 150 "."

"Osallistuminen, että peli voi olla todella vakavia seurauksia ihmisille, sanoo Julie, erityisesti heidän terveytensä. "Niissä keskitytään ongelmien sijaan etsii ratkaisuja," hän lisää.

Tiivistettynä siis meidän pitäisi työskennellä fiksummin, ei enää. Ja pitää klo määräillä joustavammat työajat - jos ei teille, niin vuoksi ystävillesi. Jokainen tietää, ei ole mitään tylsempää kuin joku, joka voi vain puhua työstään.

* Ei hänen oikea nimensä.

Lisätietoja

Työelämän tasapainoa Centre: www.worklifebalancecentre.org

Työelämän tutkimuskeskus: www.workliferesearch.org

Työnantajat for Work-Life Balance: www.employersforwork-lifebalance.org.uk