Ectena

Vahva sydämentykytys

Kysymys

Olen kärsinyt poikkeuksellisen vahva sydämentykytys, joka tapahtuu epäsäännöllisin väliajoin.

Se näyttää laukaista liikettä toisinaan taas voisi nukahtaa sängyssä. Luovuin tupakoinnin noin kolme kuukautta sitten ja olen ollut menossa kuntosalilla säännöllisesti.

Olen ollut ihan hyvin toimeen siellä ja näyttää olevan hyvin sovi. Yritän syödä terveellisesti ja ovat vähentäneet minun kofeiinin saanti, vaikka en joskus juo enemmän alkoholia kuin minun pitäisi.

Nämä lyöntiä eivät näytä olevan tavallista sydämentykytystä tai sydämen "lepattaa", ne ovat melko voimakkaita.

En ole etsinyt neuvoja missään muualla, mutta olen alkanut pelätä hieman.

Vastata

Nämä tavallaan vahva sydämentykytys viittaavat siihen, että saatat ottaa puuskittaista supraventrikulaarinen takykardia.

Tämä on hieno tapa sanoa, että joitakin pieniä sähkö häiriöitä johtuminen mekanismi, joka säätelee syke asettaa sen pois pelaajan hyvin nopeasti.

Nuorilla sovi ihmisille tämä muoto takykardia (joka on lääketieteellinen termi nopea syke) ei yleensä tee mitään pahaa, mutta se voi olla ahdistava, varsinkin jos se tapahtuu usein, häiritsee unta, tai menee pitkään.

Sinulla on ollut tätä pari viikkoa, ja se voi hyvinkin mennä pois omasta hyvin pian ja tule takaisin.

Sinun tulee välttää liikaa alkoholia, mutta sinun ei tarvitse lopettaa kokonaan. On myös järkevää, että olet vähentää kofeiinin saanti, koska tämä voi olla ärsyttävä sydämen.

Älä unohda, että tee sisältää kofeiinia sekä (noin puolet vähemmän kuin kahvi) ja että jotkut virvoitusjuomat myös kofeiinia niitä.

Et sano kuinka kauan ne menevät, mutta on pikku temppu voit kokeilla, jos he eivät lopeta nopeasti, nimeltään Valsalva liikkumavaraa - sulkemalla suusi ja nenäsi ja kova tuuli.

Tämä tekniikka toimii, koska tämä toiminta stimuloi Kiertäjähermo joka auttaa hallitsemaan sydämen sykettä ja hidastaa sen alas.

Jos se ei ole asettua, niin mene lääkäriin. Odotan hänen tai hän tekee EKG (EKG), joka on harvoin epänormaali tällaisissa tapauksissa, ja se voi antaa sinulle lisää neuvoja, tai tabletti kuten beetasalpaajaa lyhyen aikaa, että voi poistaa hyökkäyksiä.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ne ovat edelleen, on mahdollista varustettava erityinen kannettava EKG-laite, joka tallentaa sähköistä toimintaa sydämen, kun sinulla on hyökkäys, ja tämä voi auttaa paikantamaan diagnoosin.

Tämä tarkoittaa yleensä sairaalaan lähettäminen.

Mutta älä välitä tästä, se ei ole hengenvaarallinen, eikä se tarkoita, sinulla on heikko sydän. Se on enemmän haittaa, mutta olen varma, että yksi haluat mieluummin tehdä ilman.