Ectena

Sydämentykytys

Kysymys

Haluaisin neuvoja estää sydämentykytys, joita esiintyy päivittäin joskus tuntikausia kerrallaan.

Sydämeni keskeytyy lyhyen ajan ja sitten tuntuu hypätä.

Voin tuntuu usein tämän kurkkuun. Uskon myös lepattava tunne rinnassani. Tämä tapahtuu milloin tahansa aikaan päivästä jopa herää aamulla.

Olen joskus täytyy yskä kun sydämentykytys tapahtuu. I käyttää säännöllisesti, käyttämällä aerobista ja voimaa ohjelman kuntosali sekä melko voimakasta uida kahdesti viikossa ja pidemmän uimaan kerran viikossa.

En tupakoi ja pysyä terveellistä ruokavaliota, juon vain kofeiinitonta kahvia. Olen ylipainoinen. Oma verenpaine on 110/70. Minulla on kiireinen ja stressaava työ, johon liittyy melko paljon ajamista.

Sydämentykytys pysyvän samalla tasolla mitä olen tekemässä. Onko mitään, voin tehdä vähentää tai estää heitä?

Ne voitaisiin yhdistää kanssa vaihdevuodet?

Vastata

Et varmasti näyttävät tekevän kaiken oikein käytön ehdoista, tupakoimattomuus, syö järkevästi ja välttää kofeiinia - usein unohdettu syy sydämentykytys.

Jos et ole jo tehnyt niin, mielestäni oireesi ovat riittävä peruste näe GP ja keskustella näistä heidän kanssaan.

Vaihdevuodet voi varmasti joskus laukaista sydämentykytys, ja stressi on usein tärkein syy muuten sovi ihmisille, mutta olisin onnellisempi, jos sinulla oli sydän tarkastelua ja mahdollisesti mitä kutsutaan 24 tunnin muistio nauha järjestetty.

Tämä tallentaa kaikki sydämentykytys, jotka tapahtuvat ja näyttää, onko niillä mitään vakavaa syytä.

Varmista myös, että sinulla on ollut kilpirauhasen toiminta tutkia hiljattain kuin sinulla kilpirauhasen kysta - yliaktiivinen rauhanen aiheuttaisi sydämentykytystä.