Ectena

Olen kärsinyt sydämentykytys yli 20 vuotta

Kysymys

Olen kärsinyt sydämentykytys, koska olin noin 30 - (olen nyt 57).

Ne vaihtelevat vahvuus, joskus voi olla niitä päälle ja pois koko päivän, joskus ne saavat minut hutera, heikko ja minun täytyy valehdella / istumaan.

Joskus saan kova läppä rinnassa, että sattuu ja vie minun sanattomaksi.

Olen ottanut pillereitä useimmat viimeisten 20 vuoden aikana säännellä näitä nähtyään eri konsulttien aiemmin - en voi käyttää Ventoline inhalaattorin minun astma kuin tuo niitä.

Muutin ja vaihdoin GP ja kun menin minun uudistetun reseptiä hän ehdotti näin tuoretta konsulttina minun uusi alue - jonka tein ja oli tavallista epämiellyttävä stressitestit ja valmisteleva väriaine tutkimuksessa.

Käytin saada äärimmäistä kipua minun vasen rinta puolella rintaani ja kun väriaine on lisätty tutkimuksen aikana kipu oli uskomatonta - Menin suoraan astmakohtauksen ja lähes sammui.

Kumma kyllä ​​kipu on ollut vain ajoittaista minun vasemmalla puolella nyt. Lähtökohtana on minun uusi GP on saanut päähänsä, että (a) koska asun yksin (b) mahdollisesti koska olen nainen ja (c), koska pyydän paljon kysymyksiä, että olen neuroottinen ja yli ahdistunut ja kärsivät paniikkikohtauksia.

Ymmärrän hän ehdotti tätä konsultin kanssa sillä seurauksella, että olen ollut merkkituotteita! Tunnen ihmisiä, jotka ovat paniikkikohtauksia ja olen ollut heidän kanssaan, kun ne tapahtuvat ja miten oireet on kuvattu ne eivät ole lainkaan, kuten sydämentykytystä olen.

En ole enää sallittua pillereitä, joten harjoituksen jälkeen ja kun olen väsynyt, alle sää-- kylmä tai mitä tahansa-- sydämentykytys alkaa.

Ne ovat alkaneet vaikuttaa elämääni, en epäröi tehdä mitään, mikä voisi tuoda niitä ja paha ystävien tai työtovereiden voi saada sekaisin! Minulla on ollut joitakin pieniä mustia out ja huimausta loitsuja.

Euroopan ystäväni kertoi minulle tarkistaa minun lääkäri, olinko PSVT - En ole varma, mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa - mutta ilmeisesti se voidaan usein luullaan paniikkikohtauksia.

Olen kuitenkin kutistua kysymästä minun GP koska olen melko varma, että en tiedä, mitä hänen reaktio on. Onko se mahdollista?

Pitäisikö minun muuttaa GP vai että vain johtaa tuoreen GP ottaa minun nykyinen GP ajatukset väri hänen mukaansa?

Vastata

Olen pahoillani tämän tarinan väärinkäsityksiä. Sinun kuvaus on todellakin jonkinlainen sydämentykytystä ja kyllä, nämä voidaan tulkita väärin paniikkikohtauksia.

Vaikka GP on merkitty sinulle neuroottinen se ei tunnu hyvältä, että hän vaikutti konsultti vetää samaan johtopäätökseen. Et sano mitä tabletit. Beetasalpaajaa ehkä (vaikka ne voivat joskus tehdä astma huonompi)?

On rohkaisevaa, että sinulla oli kaikki nämä tutkimukset, mutta ihmettelen, jos sinulla on ollut EKG monitori asennettu.

Nämä voivat olla joko ajaa koko ajan 24 tuntia tai enemmän, tai joka voidaan kytkeä päälle kärsivällinen, kun he tuntevat ne, joilla sydämentykytys. Tämä voi ratkaista ongelman lopullisesti.

PSVT sanoista puuskittaista supraventrikulaarinen takykardia. Se ei ole diagnoosi itsessään, koska on olemassa useita syitä, mutta nimi tarkoittaa yksinkertaisesti jaksot nopea syke johtuvat osa sähköjärjestelmä, joka hallitsee syke.

Niin se voisi hyvinkin olla, että tämä on syy teidän ongelmia. Olisi varmasti näy EKG monitori.

Mielestäni sinun täytyy varmistaa, että GP ymmärtää tunteita leimataan neuroottinen - ja yksi hyvä tapa voisi olla kirjoittaa hänelle kirjeen ilmaista ajatuksiasi juuri niin kuin teit minulle - ja sitten mennä ja nähdä hänet myöhemmin keskustella siitä.

Jos hän on vastaanottavainen huolia, niin hyvä - varsinkin jos tämä johtaa voit ottaa EKG-näyttö, jos et ole ollut yhtä.

Jos et vielä ole tyytyväinen, voit järjestää nähdä toiselle lääkärille samalla käytännössä, jos se on ryhmä käytäntö.

Tämä voisi olla parempi ja helpompi kuin muuttaa käytäntöjä, mutta jos se on mitä sinun täytyy tehdä, jotta "ilman kuulo-ja apua tämän ongelman kanssa, niin neuvoisin sinua tekemään juuri niin.