Ectena

Kysy lääkäri: sydän, veri ja verenkierto

Kysy lääkäri: sydän, veri ja verenkierto

Meidän arkisto sisältää vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sydän, veri ja verenkierto. Meillä ei ole vastauksia kaikkiin ongelmiin tällä alalla ja vastauksia tiettyihin ongelmiin ei välttämättä koske kaikkia. Jos havaitset taudin oireita tai voit huonosti, ota aina yhteyttä lääkäriin.

Getty-liikkeeseen

Verenkierto

Kierto-järjestelmä on hyvin monimutkainen ja voi aiheuttaa ongelmia, kuten suonikohjut, laskimotukoksen ja liiallinen punastuminen. Lue asiantuntijan neuvoja yleisiä oireita.
Röntgen

Testit ja tulokset

Ottaa testit ovat erittäin tärkeitä, mutta ne voivat olla pelottava ja et voi ymmärtää tuloksia. Asiantuntijamme vastata kyselyihin selkeä ja helppo ymmärtää kieltä.
Sydän

Sydän

Sydän on erittäin tärkeä elin, opimme asiantuntija neuvoja pitää sinun hyvä terveys ja mitä kannattaa varoa, jos sinusta tuntuu, että asiat eivät ole oikeassa.
Kolesteroli

Kolesteroli

Liika kolesteroli voi olla hyvin vaarallista. Miten voit varmistaa olet saada oikea määrä? Asiantuntijamme vastata kysymyksiisi.
Verenpaine mittari

Verenpaine

Verenpaine tulee yhä tärkeämmäksi kun saamme vanhempi ja kun meidän elämäntavat muuttuvat. Lue asiantuntijoiden neuvoja, miten pitää omasi kurissa.
Stetoskooppi

Beats, sivuääniä ja palpatations

Epäsäännöllinen sydämen ääni voi olla hyvin hämmentävää ja voi johtua monista eri ongelmista. Asiantuntijamme vastata kysymyksiisi.
Hakuteokset

Mikä on?

Selkeää tietoa harvinaisempia olosuhteissa on vaikea löytää. Asiantuntijamme vastata kysymyksiin vähemmän tunnettuja ongelmia sydän, veri ja verenkierto.