Ectena

Silmät tosiasiat

Silmät tosiasiat

Meidän näkö on yksi arvokkaimmista aistit. Kuten ikä se on normaalia kokea joitakin vähentää visio. Käytä tämän osan tiedot pitämään silmät terveinä ja auttaa sinua paikalla varoitusmerkkejä vakavampi sairaus.

Miten estää sidekalvotulehdus

Miten estää sidekalvotulehdus

Puhumme herra Alex Ionides, konsultti silmä kirurgi Moorfields Eye Hospital, London, hänen neuvoja miten pitää silmät ja kuohuviini tänä vuonna.
Piilolinssi

Piilolinssien turvallisuus

On olemassa monia erilaisia ​​piilolinssejä käyttävät ihmiset monenlaisia ​​tilanteita. Selvitä, miksi on tärkeää huolehtia piilolinssit.
Laser

Laser silmäleikkaus

Laser silmäleikkaus suoritetaan käyttämällä laserit sijaan enemmän perinteisiä keinoja. Useita erilaisia ​​lasereita käytetään rutiininomaisesti silmätautien erilaisia ​​eri olosuhteissa.
Laiska silmä

Laiska silmä

Termi "laiska silmä" voidaan tarkoittaa eri asioita. Selvitä erilaisia ​​syitä ja hoitomuotoja, jos huomaat, että toinen silmä ei toimi oikein.
Kuivat silmät

Kuivat silmät

Kuivat silmät voivat vaihdella tunne lievästi kuiva ja hiekkainen oloon erittäin kivulias vakavissa tapauksissa. Me luettelo mahdollisia syitä kunnossa ja hoitoja tarjolla.
Väri sokea

Värisokeus

Erilaisia ​​värisokeus johtaa eri poikkeavuuksia värinäkö. Me luettelo syistä ja hoitomahdollisuuksista auttaa sinua nähdä paremmin väri.
Silmä

Summer silmien terveyteen

Puhumme asiantuntijoiden selvittää, miten voit huolehtia silmäsi tänä kesänä ja varmista, että olet säilyttää oman vision vanhuuteen.
Ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma

Ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma

Ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma on yleinen syy vähentää visio Euroopassa. Kuten nimestä voi päätellä, se on sairaus, joka yleistyy saamme vanhempi.
Arvioimalla visio

Arvioimalla visio

Silmien testit ovat tärkeitä terveystarkastuksissa. Katsomme: kuinka valmistautua näöntarkastus, asiat ottaa mukaasi, mitä välttää ja Varsinaisen tarkastuksen itse.
Kaihi

Kaihi

Mitä kaihileikkaus liittyy? Selville, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun toiminnan riskejä leikkauksen ja miten toiminta vähenee jälkeenpäin.
Diabeettisen retinopatian

Diabeettisen retinopatian

Diabeettinen retinopatia on silmäsairaus, joka liittyy pitkäaikainen diabetes. Katsomme: mikä aiheuttaa sen, miten se diagnosoidaan ja mitä voidaan tehdä, jotta se.
Photodisc

Silmänpainetauti

Glaukooma on yksi yleisimmistä syistä sokeutta maailmanlaajuisesti. Kokeile täällä mitä oireet ovat ja miten lääkäri tekee diagnoosin.
Heinänuha

Heinänuha ja ympärivuotinen allerginen nuha

Alkaen antihistamiinitabletteja ja siirapin nenän tukkoisuutta, katsomme lääkkeitä, jotka voidaan lievittää oireita heinänuha.
Hyvältä

Miten pitää silmät terveet

Ongelmia visio todennäköisemmin kuin ikä, mutta siellä on paljon voimme tehdä suojellaksemme näky. Tämän oppaan avulla pitämään silmät terveinä ja näyttää hyvältä.
Silmätipat

Miten käyttää silmätippoja

Jotkut ihmiset on helpompaa kuin toiset käyttää silmätippoja. Tässä askel-askeleelta opas siitä, miten käyttää niitä, sekä vinkkejä niille, jotka ovat piilolinssien käyttäjille.
Ravitsemus

Ravitsemus ja silmien terveyteen

Tasapainoinen ruokavalio, jossa on paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia varmistaa riittävä ravintoaineiden saanti hyödyllistä silmäsi. Selvitä, mitä on hyvä ja mikä huono silmäsi.
Loma

Suojaa silmät auringon

Koska lomalla on hauskaa. Mutta on tärkeää olla tietoinen siitä, että silmämme voivat altistua tiettyjä vaaroja. Hae asiantuntijan miten suojata silmäsi.
Suojaa silmät ajettaessa

Suojaa silmät ajettaessa

Istuu ratissa saa kuljettaa tunnistamattomia riskejä silmiä. Me tarkastelemme joitakin mahdollisia vaaroja silmämme voivat altistua, kun ajamme.

Tiedotteita

Yleinen

Silmien suojaus