Ectena

Viimeisimmät uutiset synnytyskanavan kolestaasi

Kysymys

Mikä on viimeisin tieto synnytykseen kolestaasi?

Olen kärsinyt tästä ongelmasta minun viimeiset kolme lasta (nyt 6, 5 ja 3 - kaikki tytöt).

Se oli ennenkuulumatonta tuolloin ja ihmettelen jos on ollut mitään parannusta, huumausaineita ja yleisen hyväksynnän tämän ehdon.

Se oli erittäin epämiellyttävä minulle 2 viime viikon raskauden ja vauvat ovat kaikki olleet perillä 4 viikkoa tavallista aiemmin, johtuen mahdollisesti kunnossa.

Oma ALT (maksan toiminta) olivat erittäin korkeat (200 +) aikoihin, ja siksi olin oksennuttaa ja oli keisarileikkauksen myöhemmälle 2 vauvoja.

Yritämme vielä vauva, mutta olen huolissani siitä, että edellytykset on huonompi (varsinkin jos se on poika). Olen kuullut, että on olemassa lääkkeitä saatavilla - mitä suosittelette?

Minä olen myös Cayman-saarille, luulet minun pitäisi palata Englantiin syntymän?

Vastata

Olemme tiivistää nykyisen faktaa synnytykseen kolestaasin sinulle alla.

En tiedä mitään näyttöä siitä, että tila on mitään pahempaa, jos teillä poikalapsen.

Mikä olevat hoidot sinun pitäisi olla on parasta päättää synnytyslääkäri pohjalta oman kliinisen tilan ohi lääketieteen ja allergia historiaa.

Minun neuvoni on, että keskustelet asioista joukkueen näköinen kun Cayman-saarille.

Olipa kotiin toimitus-tai ei on henkilökohtainen asia voit päättää, mutta muistakaa ottaa huomioon koskevia säädöksiä lentävät, kun olet raskaana.

On todennäköistä, että sinun täytyisi palata kotiin 2 kuukautta tai enemmän ennen toimitusta, jos todellakin teidän Cayman lääkäri katsoo sinun sovi matkustaa.

Maksan kolestaasi on sairaus ainutlaatuinen raskauteen. Se on yleisempää tietyissä väestöryhmissä, erityisesti Skandinaviassa, Chile, Bolivia ja Kiina.

Se on taipumus aiheuttaa kutinaa erityisesti vartalon ja raajojen, joka kehittyy jälkipuoliskolla raskauden.

Vaikeuksia nukkuminen ja huonovointisuus ovat myös usein raportoituja oireita.

Joskus naiset kärsivät tästä taudista myös valittaa ruokahaluttomuus, tumma virtsa ja kalpea tilaa vieviä ulosteet.

Verikokeet paljastavat epätavallisen korkeat maksaentsyymien, tyypillisessä rakenteessa.

Syy tähän tautiin on epäselvä, mutta näyttää johtuvan osittain Estrogeenien, ja muutos maksan soluihin itse.

Jopa puolet tapauksista on suvussa tämä sairaus. Kun nainen on kärsinyt intrahepaattista Sappistaasin raskauden hän on vähintään 50% riski sairastua uudelleen myöhemmissä raskauksissa.

Jokainen nainen, joka on kärsinyt maksan kolestaasi raskauden tulee neuvoa välttämään ehkäisypillerit sisältävät estrogeenia tulevaisuudessa.

On riskejä tähän tautiin. Nainen on vaarassa K-vitamiinin puutos johtuu kyvyttömyys imeä rasvaliukoisten vitamiinien.

Verenvuotoriskiä synnytyksen jälkeen on lisääntynyt. Vauva on myös mahdollisesti vaarassa.

Ennenaikaisen synnytyksen, meconium vuonna lapsivesi ja sikiön hätä työn ovat yleisempiä vauvoja äitien maksan kolestaasi.

On myös lisääntynyt riski vauva on kuolleena syntynyt. Kun nainen on tunnetusti tämä kunnonvalvonnan sikiön säännöllisin väliajoin on järjestetty.

Tämä tapahtuu yhdistämällä ultraäänitutkimus ja CTG (sikiön sydämen tallennus).

Varhainen toimitus 37-38 viikkoa näyttää vähentävän riskejä vauvan. On olemassa monia erilaisia ​​lääkkeitä, joita voidaan käyttää auttaa hallitsemaan tämän ehdon.

K-vitamiini on annettu äidille vähentää verenvuotoa äidin tai vauvan. Varhainen diagnoosi tämä ehto mahdollistaa tiiviin seurantaa voidaan toteuttaa ja minimoi riskit äiti ja vauva.

Synnytyksen nopea ja täydellinen toipuminen tapahtuu yleensä.