Ectena

Mikä on bicornuate kohdussa?

Kysymys

Vaimoni ja minä menetimme vauva poika läpi keskenmenon viime kuussa.

Vaimoni raskaus käsittelemistä Pohjois Hampshire sairaala Basingstoke.

Vaikka ne ovat olleet upeita, meillä on nyt nimitetty nähdä meidän synnytyslääkäri ja haluaisimme joitakin tietoja bicornuate kohtuun ennen kuin kysyä häneltä kysymyksiä.

Apua tai neuvoja voit antaa meille olisi tervetullutta.

Vastata

Bicornuate kohtu on kohtu, joka on suunnilleen sydämen muotoinen sijasta enemmän normaalia päärynän muotoinen.

Joillakin naisilla, sydämen muotoon on korostunut, niin että kaksi ylempää osaa kohdun tullut pitkänomainen.

Tämä on synnynnäinen poikkeavuus johtuu epäonnistumisesta alkion naisen sukupuolielimiin (munanjohtimet, kohtu, kohdunkaula, emätin) muodostamaan kunnolla.

Noin 3 prosenttia naisista on joitakin poikkeavuus tällaista ja monet raskautta.

Ongelmia keskenmenon ja ennenaikaisen synnytyksen esiintyy neljä kertaa niin usein kuin tavallisesti, kun kohtu on epämuodostunut koska lihaksikas seinät eivät venytä sekä normaalia, mutta suurin osa naisista tekee lapsensa aikavälillä.

Muuttunut muoto kohtu tekee takapuoli esitys (pohja edellä vauvojen) ja poikittaiset valhe (vauvat makaa sivuttain kohdussa) yleisempää ja toistuvien takapuoli esityksiä tai poikittainen valheita voi olla ensimmäinen vihje siitä, että naisen kohtuun on itse asiassa bicornuate.

Koska muoto kohdussa, säännöllinen lihasten supistelu kohdun lihaksia työ voi olla yhtä tehokas, joka johtaa viidennes naisten bicornuate kohtu edellyttää keisarinleikkauksella toimituksen.

Kuitenkin neljä viidesosaa mennä normaaliin emättimeen. Se on yleisempää on säilytettävä istukan syntymän jälkeen, joten kaikki nainen bicornuate kohtu on hänen työ seurattava.

Toivottavasti edellä mainitut tiedot selittää mitä bicornuate kohtu on ja miten se voi vaikuttaa raskauden.

Älä kysy oman GP, ​​jos on olemassa jokin lisätietoja vaimosi raskauden lähettää sairaalaan, joka auttaisi selittämään mikä meni pieleen, jotta voit käyttää tätä ennen nähdä konsultti lähitulevaisuudessa.