Ectena

Raskaana ja yksinäinen

Kysymys

Olen kuusi kuukautta raskaana ja tunne hyvin yksinäinen.

Mieheni työskentelee paljon, mutta kun hän on täällä näyttää siltä, ​​hän ei ole kiinnostunut minusta, tai kotona elämän tai raskaus.

Olemme aina soutaa ja hän saa minut tuntemaan huonoa ja masentunut, kun hän harjoittaa hänen etujaan. Mikään ei koskaan saa lajitellaan.

En välitä siitä, mitä se tulee olemaan, kun vauva on täällä.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Olen hyvin pahoillani tästä. En aio kommentoida miehesi käytös, mutta se ei vaikuta siltä, ​​että saatat olla masentunut.

Mielestäni sinun pitäisi puhua kätilö ja GP tästä mahdollisimman pian. Katsotaan, mitä Christine ajattelee.

Christine lisää:

Olen samaa mieltä, että sinun pitäisi nähdä GP ja kätilö - tee se tällä viikolla.

Olen varma, että et tunne hyvin alhainen ja huolissaan tästä kaikesta, ja olet menossa tarvitsevat jonkin verran tukea saada sinut läpi.

Yksi asia on muistaa, että monet miehet eivät ota luonnollisesti tulossa vanhemmille.

En tiedä, jos tämä vauva suunniteltiin ja halusi teille molemmille, mutta se on varsin todennäköistä, että miehesi tuntuu pikemminkin "työntää pois", koska sinun keskittyä vauvan ja ehkä on huolissaan vastuuta tulossa isä.

Ottaa sanoi, että monet miehet, jotka ovat huolissaan tulossa isät, todella tullut suuri isät kun lapsensa laittaa ulkonäkö.

Tietenkään minulla ei ole mitään keinoa tietää, mitä teidän suhde oli kuin ennen putosi raskaana. Jos oli jo joitakin ongelmia tiedonkulussa, nämä ovat todennäköisesti pahentaa raskauden.

Minusta olisi hyödyllistä voit nähdä Relate, jotta voit keskustella valtion oman suhde yleensä sekä puhua siitä, mitä tapahtuu suhteen vauvan.

Toivotan teille paljon onnea lajittelu tätä - ja tuottaa terve ja iloinen vauva.