Ectena

Pelkään minun kumppani pettää minua

Kysymys

Olen mies, joka oli kliininen masennus joitakin vuosia sitten, lopussa epäonnistunut avioliitto.

Nyt, kun olen partaalla uuden avioliiton, mielestäni todellisia tunteita epäilystä, epäilys ja epävarmuus uudelleen pintaan, vaikka uudelleen luomista vanhoja tunteita mielessäni.

En tiedä, miten erottaa, mikä on tärkeää nyt ja mikä oli tärkeää aikaisemmin. Jos saan sen väärin, ei vain kaikki on menetetty, mutta minulla on vielä yksi syy alentaa minun itsetuntoa.

Esimerkiksi minun kumppani on elinikäinen ystävyys pari, jotka ovat olleet lähteenä suurta voimaa hänelle. En voi välttää ajatellut, että oli asioita eri, hän olisi kanssa mies tässä pari, koska hän on "niin ihana", ja että koska hän tietää, että se ei koskaan tapahdu, olen toinen vaihtoehto.

Näen hänen katsomalla häntä, melkein haikeasti, kun kaikki hänestä, ja on vaikea välttää johtopäätökseni. Hän sanoo, että olen naurettavaa ajatella, että tapa, mutta olen ollut täällä ennenkin: ex-tyttöystävä sanoi kerran samat ja osoittautui kaukana totuudesta. Eikö tällainen tunne hallussa lahjani kumppani aina kiistänyt missään tapauksessa? En tiedä, miten tunnistaa, kun luottamus on todellinen. Onko tapa edetä? Onko minun emotionaalinen tila vielä niin runtelema masennus, joka mielestäni todellisuudesta kaukana?

Vastata

Daavid kirjoittaa:

On melko selvää minulle, että et ole ajatellut loogisesti. Ehkä masennus on aiheuttanut tämän viallinen ajattelua. Selvästi, sinun täytyy nähdä joku, joka voi auttaa sinua ajatella järkevämmin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, sinun pitäisi nähdä kognitiivinen terapeutti, mutta saamme Christine lausunto, että hetki.

Samaan aikaan, jos kliinisesti masentunut - joka näyttää hyvin mahdollista - tarvitset farmakologinen apua lääkäriltä - toisin sanoen, yksi laaja valikoima masennuslääke pillereitä, jotka ovat käytettävissä näinä päivinä.

Onnea.

Christine lisää:

Olen samaa mieltä David, että jotkut kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT) olisi paras sinulle. Katsos, tosiasia on, että olet koskaan tietää "totuus" kun laittaa sen, koska mielestäni on, että tarkoita, että sinun täytyy tietää, onko nainen olet kanssa on menossa rakastaa sinua ja olla uskollinen ikuisesti. Toisin sanoen, haluat vakuuksiin. Mutta et voi saada tällaista takaus elämässä keneltäkään. Eikä kukaan voi saada vastaavan takauksen sinulta. Kukaan meistä ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Huomaan tietosi, että sinulla on ollut kaksi ennen avioliittoa. Tämä viittaisi siihen, että sinulla on joitakin ongelmia suhteita joko odotuksesi tai käyttäytymistä tai oman valinnan kanssa. Mutta jostain syystä, jos saat apua nähdä asioita järkevämmin, elämä käy paljon paremmin.

Royal College of Psychiatrists sivusto, joka on paljon tietoa siitä (www.rcpsych.ac.uk) ja siellä on myös paikalla European Association for Käyttäytyminen ja kognitiivisen psykoterapian (www.babcp.org.uk).

Nyt en tiedä, jos olet pysty maksamaan yksityisen hoidon. Jos olet, niin löydät terapeutin kautta BABCP ja saada meneillään hoitoa. Jos ei, niin sinun GP neuvoo mahdollisuus saada tällaista apua, omalla alueella, on HNFA. Joka tapauksessa, meidän mielestämme sinun pitäisi nähdä GP noin masennuksen, joten ehkä voit mainita tämän hänelle / häntä, kun menet.