Ectena

Pelkää yksin

Kysymys

Olen hyvin yksinäinen. Muutin Tanska 18 kuukautta sitten opiskelemaan lääketiedettä. Jätin työni ja kaikki ystäväni on viimeisten 20 vuoden aikana.

Menin sinne osittain siksi, saisin avustus ja tutkimus ilmaiseksi Tanskassa, ja osittain siksi, etten koskaan päässyt lääkärin koulun Englannissa.

Ensimmäisenä vuonna olen opiskellut koko ajan ja vietti suurimman osan loppuelämäni ajan postituksen ystäväni Lontoossa, käymällä niitä tai ottaa niitä yli.

Viime kesänä menin koulutukseen ryhmä lääkärit, jotka antavat seksiä kouluissa ja tapasi poikaystäväni.

Meillä tuli läheiset hyvin nopeasti ja kun sanoimme "Minä rakastan sinua", me myös puhumme lapset, avioliitto.

Hän voi olla uskomattoman suloinen ja huolehtiva, tiedän, että hän haluaa tehdä minulle kaikki kaikessa. Samalla hän on uskomattoman hallitseva ja itsekäs hän saa tahtonsa läpi kaiken läpi murjottaa, argumentteja, on loukkaantunut.

Hän ei vain kuunnella tai ymmärtää mitä sanon. Hän on erittäin hyvä myöntää olleensa väärässä ja sanoi anteeksi, mutta mikään ei koskaan muuttaa

Vika on myös minun, koska olen niin tuottoisia, hymyillä koko ajan, puhumattakaan mitään. Olen aina takaisin hänet ja tukea häntä.

Suhde on antanut minulle valtavasti tukea ja rakkautta. Hän ihailee minua ja pitää minua ihana. Hän tarvitsee minua koko ajan ja voi mennä nukkumaan ilman minua siellä.

Hän kehuu minua ylenpalttisesti kaikille tuhlaavainen asioita teen hänelle - hän antaa elämäni merkitys ja sisältö.

Mutta samaan aikaan kupla on puhjennut, olen huomannut hän ei kohtele minua tarpeeksi hyvin, hän ei ole reilua, hän unthoughtful, usein epäystävällistä, itsekäs ja vaativa.

Hän tuntee olevansa uhattuna itsenäisyys tai vaatimuksia minulla on. Mutta miten voin selvitä ilman häntä?

Minulla oli kamala lapsuus, asuimme kilometrin päässä ketään, metsässä, joten minulla ei ollut (ihmisen) ystäviä, äitini inhoaa minua ja minun isäpuoli vain luulee outoa.

Luulisi olisin tottunut olemaan yksin, mutta en vain rutistaa ajatellut sitä, olin aina onneton.

Minulla on ystäviä täällä nyt, mutta olen yrittänyt jakaa poikaystäväni kanssa ja en voinut puhua kenellekään, kävelin ympäriinsä kuin aave, itkuun partaalla koko ajan, ei voinut ajatella, tuskin tehdä mitään; minun luennoitsijat kuulosti he puhuivat pohjasta kylpyamme.

Olen liuennut itkuun toinen päivä töissä (sairaanhoitaja avustaja sairaalassa) ja en voinut edes väittää, että se heinänuha, se talvi.

En voi kutsua ystäväni ja päädyin kutsuvan häntä ja sanoi, "Annetaan sen toisen mennä".

Mutta se kaikki on väärin. Rakastan kirjoja, hän ei koskaan lukee. Rakastan ulkona, hän katsoo TV. Rakastan keskusteluja, puhuminen, politiikka, historia, hän vain sanoo mielestäni liikaa.

Olen aika vasemmistolainen, hän on epäpoliittinen / melko konservatiivinen. Olen rento, hän väittää kaiken aikaa hänen avopuoliso noin haarukka jättää keittiön pintoja tai joka puhdistaa loo viimeksi.

Mutta se on minun, ja minusta tuntuu Kuolen jos en koskaan, että jälleen yksin. Tiedän, mitä minun pitäisi tehdä, se ei ole reilua häntä joko mitä teen - mutta missä ihmeessä löydän voimaa?

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Tämä suhde kuulostaa täysin väärä sinulle.

Kuvaat tämä kaveri kuin (lainaan) uskomattoman hallitseva ja itsekäs, aina saada omalle tielleen murjottaa, ei kohtelee sinua tarpeeksi hyvin, ei ole reilua, unthoughtful, tyly, itsekäs, vaativa; uhkaa itsenäisyyttä, täysin erilainen teiltä Harrastukset ja politiikka - ja riitaisa missä olet helposti menee.

Tarvitseeko minun sanoa enempää?

Christine lisää:

David on niin oikeassa. Itse olen aivan varma, että jos se ei siitä, että olet onneton ja pelkää yksin, olisit jo lopettanut tätä suhdetta hyvää.

Sinun täytyy olla hyvin kirkas nainen, jos olet opiskelee lääkettä niin mielestäni se on aika soveltaa älyä itse.

Voinko ehdotamme katsomaan minun artikkeli itsetunto, olen varma, että luet tämä auttaa sinua.

Toinen asia on, että tunnen sinulla voisi hyötyä joitakin neuvontaa. Saattaa hyvinkin olla, että voit saada tämän itse, koska sinun täytyy tietää lääketieteen kohtaus Tanskassa melko hyvin.