Ectena

Olen 28 ja ei ole vieläkään oikea suhde

Kysymys

Aion olla 28 vuotta vanha kuukauden ajan ja vielä koskaan ollut oikea suhde.

Vaikka menen ulos ja seurustella - Olen muusikko, hyvin palkatun työn, oman kodin ja auton ja mukana hyväntekeväisyyttä, jne.

Edellinen työpaikka käytetään lähettää minulle photoshoots rekrytointi esitteitä, joten en voi olla liian ruma.

Tapaan kuormien naiset yleensä, saat puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita, mutta joko he haluavat vain olla ystäviä tai en koskaan kuule niitä uudelleen. Eikä mikään naispuolisia ystäviä voi tarjota minulle mitään syytä, miksi olen täysin pysty mennessä.

Olin ulkomailla kolme vuotta ja tapasi ainakin 100 naista, mutta mitään iloa. Tein tavata jonkun, kun olin 24, mutta sitten hän aina tekosyitä, ettei voi tavata... kunnes hän jätti minut pari vuotta myöhemmin.

Olen yrittänyt Internet dating ja sinkkuja "tapahtumissaan - kukaan ei vastaa. Useimmat ystävät ovat nyt rauhoittunut.

Olen harvoin tavata ketään kautta ystäviä, ainoa tilaisuus muistan oli aiemmin tänä vuonna, kun menin takaisin kaupunkiin käytin elää ja tapasi kaverin kaveri, joka oli selvästi kiinnostunut minusta.

En tee liikkua häntä, koska tunsin pahalta unohtamatta ystäväni... joten hän meni kotiin yhden sijaan. Kiteyttää elämäni!

Vastata

Christine kirjoittaa:

Lopullinen tarina, joka kerrot ohimennen jopa mahdollisuus on treffit jonkun kanssa, joka tuntui kuin sinä - pelossa unohtamatta ystäväsi - saa minut tuntemaan, että jollain tasolla olet joko todella halua naaras yrityksen tai olet niin vakuuttunut, että et onnistu, että olisit ennemmin yritä.

Minulla on ollut muutamia asiakkaita kuin sinä ja yksi tai kaksi heistä ovat saaneet valtavasti luottamusta menemällä flirttailu työpaja.

En halua hyväksyä jokin erityisesti, koska minulla ei ole suoraa kokemusta niistä.

Mutta jos laitat "flirttailu" tai "flirttailla valmennus" Google, saat ideoita, ja kuten sanoin, en tiedä sekä miehiä ja naisia, jotka ovat hyötyneet näistä työpajoja.

Ne eivät ole halpoja - mutta voi vain rikkoa muotin sinulle.