Ectena

Mitä etsiä hiustuotteita

Yhdistelmä tuotteita ja työkaluja, kuten rullat voi tehdä ihmeitä eloton hiukset.

Opi paikalla must-have ainesosia, kun olet valinnut tuotteita, jotka lupaavat täydellinen, kiiltävä, kiiltävä tukka

Online kauneus jälleenmyyjä lookfantastic.com auttaa erottamaan tosiasiat fiktiota, kun se tulee hiustuotteet ja miten käyttää niitä...

1.. Voi vaihtaa shampoot tekevät hiukset näyttävät terveempiä?

Mitä etsiä hiustuotteita. 1.. voi vaihtaa shampoot tehdä hiukset näyttävät terveempiä?
Mitä etsiä hiustuotteita. 1.. Voi vaihtaa shampoot tekevät hiukset näyttävät terveempiä?

Hiukset ei tullut vastustuskykyisiä shampoo ajan, mutta jos sinulla on rasvainen tukka tyyppi tai et tyyliin se tuote, joka sisältää vahaa, kokeile käyttää hyvän puhdistus shampoo muutaman viikon välein selventää hiukset ja poistaa kertyminen.

Ainesosia etsiä: Limoneeni ja muut sitruunahappoa lisätään shampoot tasapainottaa pH emäksisiä pesuaineita, joita käytetään liuottimia. Etikkahappo on lievä yhdiste tunnetaan ruoste kykyjä, joten se nostaa kuollutta ihoa ja pinta liasta, päänahan, mikä näkyy terveellisempää.

2. Voitko tehdä tasainen, hieno hiukset näyttävät koko kehon?

Yhdistelmä tuotteita ja työkaluja, kuten rullat voi tehdä ihmeitä eloton hiukset, vain varmista muotoilutuotteet menetelmät eivät johda karkeutta.

Ainesosia etsiä: Polyquaternum-10 on hyvin imeytyy hiukset proteiineja joten sitä käytetään shampoot lisätä kehon. Se voi myös vähentää staattista sähköä sekä kannustaa pehmeyttä ja kirkkauteen.

3. Saat todella puhdas hiukset, on aina "vaahdota, huuhtele ja toista"?

Yksi perusteellisesti huuhtele puhdistus shampoo on yleensä parasta, käyttäen samaa shampoota useammin kuin kerran ei saavuta mitään uutta toisen pesun.

Ainesosia etsiä: Pinta - pinta-vaikuttavien lääkkeiden - yhdistää öljyn ja veden, houkuttelee aineet vetää öljyinen lika pois hiukset ja pese se pois. Ammoniumlauryylitrietoksisulfaatti sulfaatti on korkea vaahto pinta, joka häiritsee vetysiltoja veteen, jotta se voi tunkeutua hiukset syvempää puhdistusta.

4. Onko huuhtelu jääkylmällä vedellä shampoo antaa kiiltoa hiukset?

Jääkylmä suihku voi tehdä sinusta tuntuu hälytys, mutta se ei paranna hohtoa teidän lukot. Etsiä sellaisia ​​tuotteita, jotka lisäävät kiiltoa hiuksillesi sijaan, ja blowdry pinta sileäksi.

Ainesosia etsiä: Silikonipohjaisia ​​kemiallisten dimethicone voi tehdä hiukset näyttävät kiiltoa sulkemalla hiukset kynsinauhoja, se voi myös estää kiemurat. Behentrimonium kloridi, vahamainen yhdiste, on antistaattinen käytetään hoitoaine. Setrimoniumkloridin on vesiliukoinen kvaternaarinen yhdiste käytetään hoitoaineen, joka lisää kiiltoa hiukset.

Muut ihmiset myös lukea:

Miten hoitoon harvennus hiukset: Miten hoitoon harvennus ja putoaminen hiukset, sekä uusi lääke, joka voisi auttaa.

Loma hiukset help: Celeb kampaaja Jason Cocking neuvoo pre-loma hiukset prep ja miten pitää lukot kunnossa, kun olet poissa.

Kelly Hoppen n tukka vinkkejä: Kelly osakkeet salaisuuksia, jotka pitävät hiukset tip-top upea kunnossa.