Ectena

Miksi ruokavalion eivät toimi

Laihdutus on vaikea tehdä, mutta se ei estä meitä yrittämästä: 70 prosenttia naisista on laihduttanut viimeisen 10 vuoden aikana.

Vierailija kaukana planeetan tarkkailemalla miten käyttäydymme voisi helposti olettaa, että laihduttaminen on erittäin hyvä idea. Teemme sitä koko ajan.

Laihduttaminen on niin suosittu, että viimeisten 10 vuoden aikana on arvioitu, että noin 70 prosenttia aikuisen naisista ja 30 prosenttia kaikista aikuisista miehistä ovat olleet yhtä.

Se ei näytä olevan väliä, onko se Atkinsin dieetti tai neste ruokavaliot, ihmiset yrittävät melkein mitä heidän kiihkeä halu vuodattaa muutaman kilon.

Valitettavasti, tulokset ovat yleensä samat. Vaikka ruokavalion ei tuota tuloksia lyhyellä aikavälillä, hyvin harvat laihduttajat säilyttää laihtuminen, ei väliä mikä ruokavalio he yrittävät.

Pahempaa kuin tämä, useimmat laihduttajat päätyä isompi kuin ne olivat ennen kuin he alkoivat ruokavalioon. Joten miksi ei ruokavalion työtä?

Ruokavalion on vaikea tehdä

Useimmat ruokavaliot liittyy merkittävä muutos ihmisen normaali ruokailutottumukset pidemmän aikaa. Mutta tavat jäävät, me kiinni niitä, koska ne sopivat meidän elämäntapa ja ihmiset ympärillämme.

Ja muuttamalla jotain, joka on toinen luonto meille johtaa usein stressiä - varsinkin jos muutos on vastoin tottumukset kuin sosiaaliset ja perhe maailmassa.

Laihduttaminen on vaikeaa, koska se perustuu meidän tahdonvoimaa pitää meidät oikealla tiellä.

Tahdonvoima on usein erittäin vahva alussa ruokavaliota, kun olemme epätoivoisesti muuttaa, mutta se voi ja luode valtion kanssa terveyden ja paineet ja laukaisee day-to-day life.

Laihduttajat harvoin ajatella treenejä miten ne hallita vaikeissa tilanteissa, kuten menossa ulos syömään ystävien kanssa, he vain toivovat tahdonvoimaa järjestää ja rankaisemaan itseään, jos se ei ole.

Tahdonvoima on vaikea ylläpitää pitkäksi aikaa, varsinkin jos meidän ruokavalion säännöt ovat liian tiukat.

Mukana on myös vaara, että kun tuntuu olemme edistyneet meidän ruokavalioon, meistä tulee vähemmän taipuvaisia ​​laittaa itsemme läpi kamppailun rajoittaa ruokamme.

Joten laihduttaminen on vaikeaa, koska ihmiset eivät ole oppineet eroa tahdonvoimaa ja sitoutumista pitkän aikavälin käyttäytymisen muutos.

Ruokavalion tehdä nälkä ja riistää

Tutkimus osoittaa, että ei väliä mitä kokoa, ruokavalion sinut nälkäisenä ja luoda tehokkaita cravings hyvin elintarvikkeet yrität välttää, esimerkiksi sokeria ja rasvaa.

Päälle näistä mielihaluja, laihduttajille myös hallita tunteita puutteen: "Everybody syö mitä en saa. Ne voivat olla sitä - miksi cant I? " Tällainen ajattelu on todennäköisesti johtaa kapinallinen ylensyöntiä.

Laihduttajille raukeavat ja romahdus

Ruokavalio toimii vain niin kauan kuin olet sitä. Useimmat ihmiset saavat kyllästynyt jäykkä syöminen suunnitelmat ja suistua raiteiltaan aika ajoin.

Ongelmana on, että monet ihmiset raukeavat on merkki epäonnistumisesta. He kertovat itse he "puhalletaan se ja kokemusta riittämättömyyden tunteita.

Lapse tulee syöksykierteessä ja he päätyvät syöminen mitään, ei ole naulattu lattialaudat, koska "se on hieno, aloitan huomenna uudelleen".

Tällaiset ihmiset menevät ruokavalio ruokavalio, toivoen löytävänsä yhden, joka estää heitä ei ole. Mutta tällainen ruokavalio ei ole olemassa, ja ne voivat päätyä isompi kerta he yrittävät.

Ruokavalion ei puututa emotionaalista puolta ylensyöntiä

Ihmiset syövät usein selviytymistä emotionaalisia ongelmia, eikä sillä ole nälkäisiä.

Tämä on normaalia, mutta jotkut ihmiset lihovat, koska he kääntyvät ruokaa emotionaalinen mukavuutta tai selviytymään negatiivisia tunteita, kuten viha tai tappio - esimerkiksi kun huono päivä töissä, kun rivi rakkaasi tai lopettamista pitkä viikko.

Laihduttaminen ei ratkaise ongelmaa emotionaalinen syöminen. Jos jotain, se saa ihmiset masentunut, koska se on yksi asioista, joka aiheuttaa ylensyöntiä.

Ja laihdutus voi pahentaa asiaa, koska ihmiset joutuvat selviytymään paineet ja odotukset uuden kehon muodon.

Laihduttajat yleensä onnistu muuttamaan ydin tottumukset

Ainoat ihmiset, jotka laihtua ja pitää se pois niitä, jotka tehdä pysyviä muutoksia oman syöminen ja liikuntatottumukset, ja heidän perheidensä.

Laihduttajat liian usein sanoa tai ajatella asioita, kuten: "Kun olen hoikka en koskaan liikaa uudelleen" tai "Kun olen menettänyt tämän painon Menen ulos ja juhlia kermakakku", tai "Miksi minun pitäisi tehdä perheeni muuttamaan ruokailutottumuksiaan, koska olen dieetillä? "

Liian usein ne vanhat ruokailutottumukset hiipiä takaisin, ei väliä kuinka paljon painoa on menetetty, ja kun löydät itsesi takaisin lähtöruudussa.

Elämäntapa, ei ruokavaliot

Maailmassa täynnä houkutuksia, se on kiitettävää halua olla terveellinen paino ja hallita syöminen. Kuitenkin laihduttaminen kuin me sen tunnemme ei ole tapa tehdä se.

Pitkän aikavälin laihtuminen, monia asioita - ei vain ravintotottumusten - on muututtava.