Ectena

Olen masentunut ylipaino ja kostutus sänky

Kysymys

Kun menin naimisiin 3 vuotta sitten olin houkutteleva koko 12.

Noin vuosi sitten aloin laittaa paljon painoa, mieheni jätti minut, koska hän sanoi, ettei minua viehättävänä enempää.

Sittemmin olen tullut hyvin masentunut ja ovat alkaneet kastelua sängyssä.

Tämä on alkanut tapahtuu joka yö En voi hallita sitä. Tämä on hyvin kiusallista. Kuinka voin estää tämän?

Olen huolissani siitä, että jos minulla on seksiä toisen miehen kanssa voisin kastella itseni jälkeenpäin nukkuessaan.

Vastata

Kiitos kysymyksestäsi.

Olen niin pahoillani kuulla teidän onneton tilanne tällä hetkellä, mutta olen varma, että voit kääntää elämän suuntaa ja jälleen tuntea houkutteleva ja tulevaisuudenuskoa.

Voit todella masentua kun syytät itseäsi epäonnistumisen suhteen.

Olen varma, että se tapahtui yksinkertaisesti, koska se ei ollut tarkoitus olla, ei koska olet yhtäkkiä tullut houkuttele, joten lopeta syyttämästä itseäsi.

Olet jo murehtia ongelmia, joita saattaa ilmetä toisessa suhde ja se on hyvin vaikea edes harkita aloittaa toista suhdetta tämän verran ahdistusta ja masennusta.

Tässä mielestäni on, jos sinun pitäisi aloittaa. Paino on epäilemättä suurin ongelma, koska 20 kiveä et ole vain vaarassa tulevaisuudessa johtuva sairastumisriski korkea verenpaine, diabetes, nivelvaivoja ja sydänsairauksia, mutta olet myös rajoittaa potentiaaliset valinta tulevaisuuden kosijoita.

Valitettavasti emme vielä elää sizeist yhteiskunnassa, ja sinä itse tiedät, että olet todennäköisesti olevan houkuttelevampaa koko 12 kuin koko 18.

Paino aiheuttaa myös inkontinenssi ongelma, koska lantionpohjan lihakset, jotka tukevat rakko ja antaa sinulle valvoa virtsan ulosvirtaus, on heikentynyt ylipaino.

Toisin sanoen, menettää useita kiviä paino on valtavasti hyötyä sinulle, ei vain fyysisesti, vaan henkisesti myös.

Tarvitset ammattilaisen apua tähän, koska tiedät jo, että paino on ongelma, mutta koska ongelma, et voinut motivoida itseäsi ja selvitä siitä.

GP voi ohjata sinut ravitsemusterapeutti tai ravitsemusterapeutin ja käytännön sairaanhoitaja voi painaa sinua säännöllisesti seurata edistymistä. Liittyminen laihtumiseen klubi paikallisesti kuten Rosemary Conley luokan tai Painonvartijat on myös hyvä idea.

Tarvittaessa GP voi määrätä lääkkeitä, jotka auttavat vähentämällä ruokahalua tai vähentämällä rasvan määrää sinulle imevät mitä syöt.

Älä unohda, että masennus ja ylipaino kulkevat usein käsi kädessä ja et voi hoitaa ilman toista. Ole positiivinen ja lähteä hakemaan apua ansaitsette tänään.

Yritä kuvitella itse, miten haluaisit olla vuoden ajan. Keskity, että kuva ja tee parasta joka päivä sen saavuttamiseksi.