Ectena

NYDA suihke (dimetikoni)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Täit Dimetikoni 92% Pohl-Boskamp

Miten se toimii?

NYDA suihke sisältää dimetikoni sen tärkein ainesosa. Dimetikoni on silikoni-pohjainen aine, jota käytetään täit tartuntoja.

NYDA toimii eri tavalla perinteisiin hyönteismyrkyt täit. Sen sijaan myrkytys loiset kemiallisin keinoin, dimetikoni vuonna NYDA suihke toimii fyysisesti pinnoite ja tukahduttamalla täitä. Dimetikoni täyttää hengityselimistön täitä, kuten nymfit ja munia, ja tämä tukehduttaa ja tappaa heidät. Täit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi NYDA koska se toimii tällä fyysisellä tavalla.

Kahdeksan kymmenen päivän kuluttua käyttäen NYDA kannattaa tarkistaa, että hoito on onnistunut. (Kaikki munat, jotka selvisivät hoito ovat kuoriutuneet tällä kertaa.) Tarvittaessa hoito voidaan toistaa heti.

Jos täit tulevat takaisin, hoito voidaan toistaa heti.

Mihin sitä käytetään?

Kuinka voin käyttää sitä?

 • Kaikki perheenjäsenet kanssa täit tulisi kohdella samana päivänä välttää uudelleen tartuntoja.
 • NYDA olisi sovellettava kuiviin hiuksiin.
 • Suihkuta tuotetta huolellisesti kaikkien hiukset ja päänahka, sitten hieronta ratkaisu hyvin, kunnes hiukset ovat täysin kostutettu. Määrä NYDA tarpeellisen riippuu paksuudesta ja hiusten pituus.
 • Jätä hiukset vähintään 30 minuuttia sitten kammata huolellisesti täikampa poistaa tukehtunut täitä.
 • Ratkaisu olisi sitten jättää hiukset vähintään kahdeksan tuntia (esimerkiksi yön yli) varmista mitään täitä ja munia jäljellä hiukset tapetaan. Voit pestä ratkaisun jälkeen vähintään kahdeksan tuntia käytät normaali shampoo.
 • Jälkeen kahdeksan-kymmenenpäivä kannattaa tarkistaa, että hoito on onnistunut. (Kaikki munat, jotka selvisivät hoito ovat kuoriutuneet tällä kertaa.) Tarvittaessa hoito voidaan toistaa suoraan pois, kuten edellä on kuvattu.

Varoitus!

 • NYDA suihke on ulkoiseen käyttöön on hiukset vain.
 • Vältä hengittämästä spray.
 • Vältä tuotteen silmissä tai sisällä suun, nenän tai kurkun.
 • Jos spray joutuu vahingossa silmiin, huuhtele ja 10-15 minuuttia runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
 • Tuote sisältää joitakin ainesosia, jotka ovat syttyviä. Älä käytä spray avotulen tai valaistu esineitä, kuten kaasu ja sähkö tulipaloja. Älä tupakoi hoidon aikana.
 • Tämä tuote voi reagoida tiettyihin hiukset ja hiusten värjäys voiteet.

Ei saa käyttää

 • Alle kahden vuoden iässä.

Tätä tuotetta ei pidä käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia. Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän tuotteen lääkärillesi tai apteekkiin välittömästi.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Tämän tuotteen valmistaja ei ole tietoa tämän lääkkeen käytöstä aikana raskauden tai imetyksen. Se ei odoteta olevan haitallista. Valmistajalla on kuitenkin todetaan, että naiset, jotka ovat raskaana tai imettävät yhteyttä lääkäriin ennen tämän tuotteen.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tuotteen. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä tuotetta kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Ihon ärsytystä ja punoitusta.
 • Hilseily päänahassa.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu tuotteen valmistaja. Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tämän tuotteen, lue tietojen pakkauksessa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä tuote vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä tuote ei vaikuta muiden lääkkeiden kanssa.

Muut lääkkeet, jotka sisältävät samaa tärkein ainesosa

Hedrin voidetta, Hedrin kerran spray geeli ja geelimäisiä, Linicin voidetta ja Lyclear spray ja mousse kaikki sisältävät dimetikoni tärkein vaikuttava aine.