Ectena

Mikä on keuhkopöhön?

Kysymys

Oma pojanpoika kärsii keuhkopöhön, kysymykseni on, mikä on tämän väitteen ja miten käsitellä sitä, koska tyttäreni, jos hyvin huolissani siitä.

Hän on Naksahtelu rinnassaan se kuulostaa hänellä on liikaa limaa, tämä tekee hänestä yskä paljon, ja hän ei ole mitään viitteitä nuha tai kipeä silmät, Itseasiassa hän näyttää erittäin terveellistä.

Vastata

Keuhkopöhön on lääketieteellinen termi kuvaamaan kasautua nesteen keuhkoihin.

Normaalisti hengittää ilmaa imetään alaspäin läpi tärkeimmät hengitysteiden käytävät pikku ilman pusseja, jotka jaetaan koko keuhkojen kudosta.

Happea ilmassa on sitten imeytyy pieni ilman pusseja nimeltään keuhkorakkuloihin ja kulkeutuu verenkiertoon jaettavaksi ympäri kehoa.

Hiilidioksidi puolestaan ​​kulkee ulos verenkiertoon ja ilmaan airsacs karkotetuksi, kun ihminen hengittää ulos. Tämä prosessi tunnetaan kaasumaisten vaihto.

Keuhkoödeema voi esiintyä eri syistä, mutta yleensä se johtuu paineen nousemisen liikkeessä seurauksena suhteellisen heikko sydämen toimintaa.

Koska sydän ei pysty pumppaamaan verta keuhkojen ympärille riittävästi paine kasvaa ja nesteen vuotaa verisuonten keuhkokudoksen itse, lopulta levittyy ilman pusseja.

Tämä saattaa selittää Naksahtelu ja yskä.

Epäilemättä lapsenlapseesi lääkärit tutkivat ongelman ja tutkii hänen sydämen toimintaa juuri nyt.

Tämä voi olla jotain melko merkityksettömiä vaikka joskus se on aiheuttanut synnynnäisiä epämuodostumia sydämen, mutta sinun pitäisi olla varmoja tietää, että paljon voidaan tehdä näinä päivinä joko lääketieteellisesti käyttäen diureetti huumeiden (vesi huumeet) tai käyttämällä leikkauksen korjata taustalla vikoja.

Kysymykset sinun täytyy kysyä lääkärit ovat, "Onko sydänvaivoja?" ja "Mitä voidaan tehdä?"