Ectena

Vaikea jalkakrampit yöllä

Kysymys

Kärsin ajoittain, vaikea jalkakrampit yöllä, yleensä minun vasikka tai vasikat, mutta viime aikoina joskus alas puolin jalkani.

Mikä sen aiheuttaa ja onko vitamiinin tai kivennäisaineita, jotka voivat auttaa?

Vastata

Vatsakivut eivät ole harvinaisia ​​öisin, varsinkin kun saamme vanhempi.

Ne voivat olla varsin vakavia ja epämiellyttäviä ja ihmiset usein saada sängystä ja seisomaan venyttää vasikka lihaksia, kun näin tapahtuu.

Syy tähän ei tiedetä, eikä yksikään monia teorioita, kuten puute vitamiineja, mineraaleja tai suolaa, näyttää olevan perusteeton.

On kuitenkin olemassa hoitoa, joka voi auttaa, ja että on kiniini bisulfaatilla.

Tämä on saatavilla lääkärin määräyksellä tabletin muodossa. Ottamalla yksi tabletti ilta viikossa tai niin tulee poistaa kramppeja useimmat ihmiset, ja sitten neuvoo, että tabletit ovat pysähtyneet, koska krampit ei voi palata viikkoja.

Jos he eivät toistu sitten toinen lyhytkestoinen tabletit voidaan ottaa. Syynä he työskentelevät ei ole selvä, mutta se tekee. Tätä kutsutaan empiirinen hoito.

On toinenkin yksinkertaisempi tapa lisätä Kiniinin saanti, että jotkut potilaat väittävät menestystä, ja varsin nauttia. Se on juoda pieni pullo tonic vettä joka ilta.

Tonic vesi sisältää pienen määrän kiniini, ja monet ihmiset, kuten hieman karvas maku, se ei ole tarpeen ottaa gin kanssa!

Voisi olla syytä antaa sille yrittää, mutta jos kramppeja edelleen tuskaa sinulle, katso jos lääkäri määrää kiniini bisulfaattia 300mg tabletteja aikaa.