Ectena

Kipu hartiat ja lantion

Kysymys

Yhdeksän kuukautta olen kärsinyt särkee ja kipu minun hartiat ja lantion.

Minun oikea olkapää on jäykkä, kipeä ja napsahtaa kun kun käteni nostetaan. Minun vasen olkapää jauhaa, kun siirretään taaksepäin ja liiallinen liikkeet aiheuttavat kipua olkapäähän, kipeä alas minun vasen käsivarsi, ja surina vasemmalla kädellä.

Minun kipeä lonkat, saan kivut alas jalat aikana akuutin kivun tai kun istuu pitkään aikaan.

Kipu on akuutein yläreunassa ja sivuilla pakarat. Tämä on ollut saada pahin muuta viimeisen kahden kuukauden aikana.

Olen ollut eri verikokeita, nähnyt neurologi ja selkärangan kirurgi, kaikki tulivat takaisin sanomalla, että ei ollut mitään selvästi väärin.

Otan Voltaren, mutta se ei juurikaan lievittää. Suurin ongelma on, että en voi näyttää istua tai ajaa yli noin 10 minuutissa kipeä tulossa todella huono.

Tämä vaikuttaa kykyni tehdä työni ja lopulta tarjota perheelleni. Onko mitään, voi auttaa?

Vastata

Olen iloinen, että sinulla on ollut asiantuntija lausuntoja, koska tämä vakuuttaa minulle ei ole mitään selvästi pielessä.

Kuitenkin, olet ilmeisesti on selvä ja merkittävä ongelma, koska koko elämä on vaikuttaa siihen.

Ehdotan täydentävää lääketieteen seuraava askel, koska kaikki viitteitä kirjeen ehdottaa mekaaninen mal-tasausta hartianseutu ja selkärangan perussyy oireita.

Tämä asettaa koko luuranko kohtuutonta painetta ja aiheuttaa ongelmia koet jälkeen 10 minuutin ajomatkan eli kun selkäranka on tietyssä asennossa.

Järkevä vaihtoehto tässä olisi joko osteopatia tai kiropraktiikka hoitoa.

Molempien tavoitteena on uudelleen tasata luuranko alas käyttöasentoon vaikka osteopatia taipumus keskittyä enemmän selkärankaa kuin koko kehon.

Kysy lääkäriltäsi yksityiskohtia hyvämaineinen harjoittajien omalla alueella ja olen varma, useita hoitoja täällä tulee olemaan merkittävää hyötyä sinulle.

Jos et tee niin jo nyt, se olisi myös järkevää ottaa kalanmaksaöljyä päivittäin sekä täydentää kutsutaan glukosamiini, jotka ovat todistetusti hyötyä monille ihmisille samanlaisia ​​oireita kuin omasi, ja joka voi vähentää sinun tarvitse ottaa Voltaren.