Ectena

Haluaisin pystyä tanssia uudelleen

Kysymys

Olen tanssinut koska olin 2 ja jouduin luopumaan siitä, kun olin 12, koska minun niveltulehdus.

Minulla on niveltulehdus polvilleni ja se tuntuu tulla 7 vuotta aukkoja.

Nyt tuntuu, että se on vähän parempi ja minun konsultti kertoi minulle äskettäin lopettaa minun tabletteja nähdä vaikutus, enkä tunne mitään erilainen kuin silloin, otin ne.

Haluaisin nyt todella kiva saada takaisin tanssia, koska se on minun unelma tähti musikaali lavalla. Mietin vain, jos sinulla olisi mitään ehdotuksia?

Millainen tanssia voisin aloittaa päälle ei saa aiheuttaa vahinkoa minun nivelet?

Voin tehdä varsin paljon ja olen valmis kokeilemaan mitä tahansa, kiitos avusta.

Vastata

Olen pahoillani kuullessani ongelmat olet ollut ottaa polvet.

Olisin epäröi käyttää termiä niveltulehdus itse ellei diagnoosi on vahvistettu konsultti ortopedi tai reumalääkäri kanssa erityisen kiinnostunut lapsuuden niveltulehdus.

Polvi kipu aktiivinen kasvaville lapsille on hyvin yleinen, ja yleensä muista syistä kuin niveltulehdus.

Sinun tulisi varmista, että sinulla on ollut hiljattain X-ray polvet nähdä, mitä heille tapahtuu, ja arvioida vahinkojen laajuus huomioon - nivelvaivoista tai muuten.

Kun tämä on tiedossa, niin siitä tulee helpompaa antaa neuvoja siitä, kuinka paljon tanssia tai liikunta on turvallinen polvia.

Jos muiden nivelten ovat mukana niin en näe mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi jatkaa kaikenlaisia ​​tanssia vaikka steppi on luultavasti yksi muoto, joka todennäköisesti aiheuttaa eniten ongelmia.

Varmista, että olet lämmetä ja lämmin alas perusteellisesti ennen ja jälkeen tanssia ja jään polvet jos ne särkee jälkeen istunto.

On myös syytä ottaa luonnollista täydentää glukosamiini ja chondroitin päivittäin nämä epäilemättä vähentää mitään polvi tulehdus, joka voi esiintyä sekä hidastaa tahansa tuhoutuminen aktiiviseen niveltulehdus, joka voi olla läsnä.