Ectena

Kysy lääkäri: lihakset ja nivelet

Kysy lääkäri: lihakset ja nivelet

Meidän arkisto sisältää vastauksia useisiin kysymyksiin lihaksia ja niveliä. Meillä ei ole vastauksia kaikkiin ongelmiin ja vastauksia tiettyihin ongelmiin ei välttämättä koske kaikkia. Jos havaitset taudin oireita tai voit huonosti, ota aina yhteyttä lääkäriin.

Digitaaliset - varsi

Aseet

Käsivarret sisältää monia monimutkaisia ​​rakenteita, jotka ovat kaikki alttiita kulumiselle. Asiantuntijamme neuvovat terveiden nivelet ja ongelmia voi syntyä.
Niveltulehdus

Niveltulehdus

Tuskan niveltulehdus aiheuttama tulehdus nivelten elin. Asiantuntijamme vastata kyselyihin tästä kunnossa vaurioitunut nivelet.
Takaisin

Takaisin

Selkä on jatkuvasti paineen alla ja voi aiheuttaa suuria vaikeuksia day-to-day toimintaa, jos se aiheuttaa sinulle tuskaa. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiin tämän tärkeän rakenteen.
Röntgen

Luunmurtumia

Murtumat on nopeasti diagnosoitu ja käsitellään oikein kun ne parantua muuten ongelmia voi esiintyä. Tiimimme vastata kysymyksiin tällaisia ​​vammoja.
Tutkimus

Tutkinnot

On monia tutkimuksia, jotka voidaan tarkistaa teidän nivelet ja lihakset, jos ne aiheuttavat sinulle tuskaa. Asiantuntijamme selittää yleisimpiä ja mitä odottaa, kun menet.
Fibromyalgia

Fibromyalgia

Fibromyalgia aiheuttaa kipua lihaksissa ja sidekudoksen joka on yleisempää naisilla. Asiantuntijamme keskustelevat diagnooseja ja hoitoja varten tämän ehdon.
Kädet ja jalat

Kädet ja jalat

Olet jatkuvasti käyttämällä kädet ja jalat, mikä tekee niistä todennäköisempää tulla loukkaantui. Asiantuntijamme neuvovat miten pitää ne terveinä ja mitä tehdä, jos ne aiheuttavat sinulle tuskaa.
Hips

Hips

Hip on tärkeä yhteinen välillä kehon ja jalat, joka on jatkuvassa käytössä, kun liikut. Asiantuntijamme keskustelevat mahdollisten vammojen ja hoitoja.
Jalat

Jalat

Jalat sisältävät monia eri liitoksia ja rakenteita, jotka kaikki täytyy toimia sopusoinnussa. Asiantuntijamme keskustelevat mahdollisista ongelmista, jotka voivat esiintyä jaloissa.
Kaula

Kaula

Kaula on yläosa selkärangan ja voi aiheuttaa kipua, jos se ei ole hoitanut. Tiimimme vastata kysymyksiin syitä kipua ja hoitokeinot.
Olkapää

Olkapää

Tämä tärkeä yhteinen on joustava ja vahva, mutta se voi aiheuttaa ongelmia, kun se tulee loukkaantui. Asiantuntijamme keskustelevat mahdollista diagnoosin ja hoitoja kipua.
Leikkaus

Leikkaus

Jotkut nivelten ja lihasten vammat vaativat leikkaus heitä parantamaan. Tiimimme vastata kysymyksiin vaihtoehdoista ja miksi leikkaus olisi tarpeen sinulle.
Oireyhtymät

Oireyhtymät ja ehdot

Jotkut oireyhtymät ja edellytykset aikaan ainoastaan ​​nivelet ja lihakset. Asiantuntijamme keskustelevat vähemmän tunnettuja diagnooseja ja mitä vaihtoehtoja hoitoon ovat.
Hoidot

Hoidot

On monia vaihtoehtoja hoitoon nykylääketieteen ja hoito. Meidän asiantuntijat keskustelevat vaihtoehtoja sinulla on, jos sinulla on lihas-ja nivelkivut.