Ectena

Keuhkopussintulehdus

Kysymys

Mikä on keuhkopussintulehduksesta? Olen määrätty amoksisilliini 500mg kolme kertaa päivässä, mutta ei löydä mitään tietoa tästä tilanteesta tai kun sain sen.

Kuinka kauan se kestää ja se vaikuttaa minuun jatkossa?

Muina aikoina kun sain huonon annoksen flunssa, minun hengitys on ollut kireä ja kipeä - niin saan kylmiä kuin tiukka bändi kierroksen rintaani.

Voisiko tämä olla kytkettynä vai ei?

Kiitos.

Vastata

Kiitos sähköpostitse. Keuhkopussintulehduksesta on yksinkertaisesti tulehdus kalvo, joka kattaa keuhkoihin sisällä rinnassa.

Se johtuu yleensä keuhkotulehdus, kuten keuhkokuume, joka voi helposti johtua huono kylmä.

Antibiootti sinulle on määrätty on korjata juuri tällainen infektio. Keuhkopussintulehduksesta ei ole harvinaista, ja sen tärkein oire on melko terävä kipu hengittää syvään sisään jatkona ottaa kylmä.

Se kestää yleensä enintään viikon 10 päivää, kun antibiootit on aloitettu, eikä ole mitään syytä, miksi se vaikuttaa sinua tulevaisuudessa.

Jotkut ihmiset eivät näytä olevan "heikko" arkkua, että infektio on taipumus liikkua alaspäin pään päälle keuhkot melko helposti, mutta jos olet yksi näistä ihmisistä, joilla antibioottien voit ottaa milloin ensimmäinen merkki lisääntynyt syljeneritys on hyvä idea ja ennaltaehkäisevää.

Lopuksi haluan vain suositella, että pyydät GP testata sinua astman lieviksi diagnosoimaton astma voi joskus olla altistava tekijä keuhkopussintulehdus ja myös tunne, tiukka puolin rinnassa käyttäessään, kärsivät kylmä tai jopa hengityksen kylmää ilmaa.

Muuten, näen, että käytät anti-inflammatorinen aine, ibuprofeeni, kivun nivelissä sekä simetidiini estää limakalvon tulehdus mahan jonka anti-inflammatorinen lääkitys voi itsessään aiheuttaa.

Voit vastata toiseen kysymykseen, sinulla pitäisi olla joitakin tutkimuksia näistä nivelkivut sulkea pois kaikenlainen niveltulehdus, ja sinun ei pitäisi ottaa toista reseptiä ilman näitä tutkimuksia tai ottaa lääkitys tarkistetaan.