Ectena

Kauneus säilyvyysaika

Out-of-date muodostavat ei ole vain todennäköisesti yhtä tehokas, se voi olla vaaraksi terveydelle.

Out-of-date meikkiä voisi tehdä sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Uusi tutkimus Opinium Research Lontoossa osoittaa, että naiset laittavat terveyden vaarassa käyttämällä kosmetiikkaa, jotka ovat olleet parhaimmillaan. Monet myönsi he eivät yksinkertaisesti ymmärrä, kosmetiikka voisi mennä pois.

Mutta mitä voi out-of-date kosmetiikka sinulle? Eye infektioita, märkärupi ja ihosairauksia ovat vain muutamia mahdollisia vaikutuksia käyttäen kauneus tuotteita, jotka ovat menneet pois.

Kauneus säilyvyysaika

Naiset voivat olla kumma tunteellinen heidän meikkiä.

Hunt ympäri monissa naisen meikkipussi ja voit olla varma, että löydät sininen luomiväri täällä, nestemäinen eyeliner siellä, jotka juontavat ole vain pari vuotta, mutta mahdollisesti, kun he olivat paljon nuorempi.

Mutta out-of-date meikki ei ole vain todennäköisesti vähemmän tehokas, se voi olla vaaraksi terveydelle.

"Monet ihmiset eivät ymmärrä, että meikkiä on säilyvyysaika, joten he eivät oikeastaan ​​ajatella kahdesti noin käyttämällä vanhoja tai out-of-date tuotteita," sanoo Bevis Man Euroopan Skin Foundation.

"Toisin kuin ruokaa, se ei ehkä ole yhtä ilmeinen, kun meikki on läpäissyt prime - joten se ei ehkä tunnu tarpeen korvata ne."

Jotkut tuotteet voivat saastua mikro-organismien - bakteerien, hiivaa ja homeita, jotka ovat läsnä meidän ihoa ja ilmassa - kun tuote on avattu, ja olet alkanut käyttää sitä.

Tuotteet, joilla on korkea vesipitoisuus ovat kaikkein alttiimpia, kuten voiteet, säätiöt ja jotkut ripsivärit.

Mitä kannattaa varoa?

"Jos tuotteet ovat saastuneet, ne todennäköisesti näyttää erilaiselta niiden alkuperäisessä muodossa. Esimerkiksi tuote on voinut eritellä eri kerroksiin, väri muuttui, on epämiellyttävä haju tai pahimmassa tapauksessa on näkyvä home tai bakteerien kasvua ", hän sanoo.

On harvinaista tuotteiden heikkenee niin pitkälle normaalissa käytössä. Mutta jos tuotteet eivät saastua mikro-organismeja, olet vaarassa sairastua ihoärsytystä tai infektioita.

Varoa "ajan avaamisen jälkeen" (PAO) symboli niiden pakkauksiin, joka näyttää avoimen jar mukana useissa kuukauden merkitty "M".

"Paljon kosmetiikkaa on merkitty purkki ja numero pakkauksessa, joka osoittaa säilyvyysaika kuukausina, joten pidä silmällä sitä," sanoo Bevis Man.

"Kuten aiemmin kuitenkin, jos tuote tulee hajua tai muutoksia rakenne, on aika bin sitä."

Silmät

Ripsivärit pitäisi kestää kolmesta kuuteen kuukautta.

Sinun täytyy olla erityisen varovainen silmämeikin koska ripsiväri ja nestemäiset eyeliner putket ovat tummat ja märkä, mikä tekee niistä ihanteellisia pesimäpaikkoja bakteereita.

"Ripsivärit yleensä lyhyempi PAO koska, missä ja miten niitä sovelletaan," sanoo tohtori Meredith.

"Ne voivat sisältää vettä ainesosa, ja sauva on kastettu ja ulos niin usein siellä on suurempi mahdollisuus mikro-organismien käyttöön."

Styes, sidekalvotulehdus (joka voi aiheuttaa punainen, turvonnut, kutina joskus kellertävä vastuuvapauden) ja muut silmätulehduksia voi kaikki johtua saastuneella silmämeikin.

Sidekalvontulehdus on erittäin tarttuva, joten sinun tulisi välttää jakaminen meikin ystäviä ennen illanviettoon. Jos sitä kiinni, sinun täytyy nähdä lääkäri, joka yleensä määrätä antibiootti silmätipat.

"Sinun silmäsi ovat yksi alue kasvosi sinun täytyy olla erityisen varovainen, koska silmätulehduksia voi olla kivulias ja pitkäkestoinen, sanoo Bevis Man.

"Jos tuote on vanhentunut, heittää sen roskikseen. On olemassa monia valikoimia suuri, edullinen meikit ympärille, joten sinun ei tarvitse viettää pienen omaisuuden korvata se. "

Ohittanut parhaat? Ripsivärit pitäisi kestää kolmesta kuuteen kuukautta. Jos ripsiväri alkaa näyttää kuivalta ja enää menee sujuvasti, se on luultavasti aika vaihtaa sen sisään

Liquid eyeliners myös kestää noin kolme kuukautta. Powder luomiväri ja silmien kyniä ei ole vettä auttaa bakteerien rotu, joten voit pitää ne pidempään - noin 12 kuukautta ja 24 kuukautta.

Iho

Neste säätiöt viimeksi noin kuusi kuukautta, kun taas kasvopuuterit voidaan säilyttää enintään kaksi vuotta.

Ihottumaa, ihon infektiot kuten märkärupi (joka yleensä johtaa tartuntatautien kultainen rapean rupia iholla) ja jopa paikkoja voi kaikki johtua kasvojen meikki, joka on saastunut.

"Säätiöt ja voiteet saattavat sisältää paljon vettä - mikä on tärkeää tehdä kermainen kosketus tuotteen," sanoo tohtori Meredith.

"Tuotteet, joilla on korkea vesipitoisuus ovat alttiimpia saastumisen nämä tuotteet muotoiltu säilöntäaineita, jotta ne kestää."

Sinun tulisi olla varovainen huulipunat ja kiillot liian koska sauvat kastetaan ja ulos työntää bakteerit syvälle tuote, joka voi tulla suuhun, kun haet sitä.

Ohittanut parhaat? Liquid säätiöt viimeksi noin kuusi kuukautta, kun taas kasvopuuterit - kuten poskipuna - voidaan säilyttää enintään kaksi vuotta. Voit kertoa oman säätiön ei enää yltää, kun se alkaa meneillään epätasaisesti ja silava. Huulipunat pitäisi kestää noin 12 kuukautta.

Muita asioita ajatella

Se ei ole vain meikin, joka voi satama bakteereita - make-up laukku, harjat ja sienet voidaan kaikki pesimäpaikkoja.

"Make-up sienet ovat turvasatama bakteereita, varsinkin jos niitä säilytetään pitkään ja ei pestä, sanoo Bevis Man.

"Jälleen on parasta pitää ne puhtaina ja korvata ne sen jälkeen muutaman kuukauden käytön. Jos jokin tuote näyttää tai tuoksuu oudolta, saattaa olla syytä heittää pois, "hän sanoo.

Maksimoi meikkiä säilyvyysaika
Varmista, että olet sulkenut kaikki kannet kunnolla.
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Saastuta pesemällä kädet ennen hakemista.
Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Muut ihmiset myös lukea:

Mitä todella toimii ruusufinni: parhaita tapoja käsitellä ja rajata sen oireita.

Ihonhoito - varokaa rip-off: ongelman laajuus.

Kauneus säilyvyysaika. kauneus säilyvyysaika.
Kauneus säilyvyysaika. Kauneus säilyvyysaika.

Miten pitää iho hyvännäköisinä: ymmärrystä ihoa.

Miten pitää ihon kauneusvirhe vapaa: saat ihonhoito rutiini paikallaan.