Ectena

Hoidot ihon ja hiusten ehdot

Hoidot ihon ja hiusten ehdot

Tästä osiosta löydät tietoa eri lääkkeitä, joita yleisesti käytetään, jotka vaikuttavat ihon ja hiusten. Älä unohda tämä on vain opas - keskustele lääkärisi tai apteekista, jos olet kysyttävää hoitoa.

Finni

Hoitoja akne

Akne on hyvin yleinen ihon valituksen, ja yleensä vaikuttaa nuorten pass murrosikää. Asiantuntijamme keskustella hoitoja saatavilla auttaa selkeä ihoa.
Hilse

Hoidot hilse

Hilse on yleinen päänahan ongelma, joka koskettaa lähes puolet väestöstä ja johtuu irtoaminen liikaa ihoa. Asiantuntijamme luetella hoitoja käytettävissä.
Ekseema

Hoidot ekseema

Termi ekseema on laajasti sovellettu erilaisia ​​pysyviä iho, joka vaikuttaa kaikenikäisille. Meidän asiantuntijaryhmä keskustelemaan vaihtoehtoja sinulla on hoitoon ihoa.
Headlice, crablice ja syyhy

Hoidot headlice, crablice ja syyhy

Kehosi voi olla kotona koko joukko loisia, joista osa aiheuttaa kehon reagoimaan. Asiantuntijamme tarjoavat expertees on tunnistaa ongelma ja luettelo rentouttavia hoitoja.
Kutina

Hoidot kutina

Liiallinen kutina voi olla ärsyttävää jos käsitellä sitä päivittäin ja se on merkki siitä, että iho reagoi jotain. Asiantuntijamme keskustella syitä ja mahdollisia hoitoja kutinaa.
Kosteuttava ja suojaa ihoa

Hoidot kosteuttaa ja suojaa ihoa

Ihosi on jatkuvasti uhattuna ja on pidettävä terveellä ja suojattu. Me luettelo saatavilla olevista tuotteista, jotka voivat auttaa sinua pitämään ihosi etsivät parhaimmillaan.
Psoriasis

Hoidot psoriasis

Psoriasis tapahtuu, kun normaali iho aineita tulkitaan väärin ulkomaisten joten hyökkää elimistön omia. Me luettelo hoitoja, jotka voivat auttaa kipeä ihottumia, jotka ovat aiheutuneet.
Ruusufinni

Hoidot ihon allergiat

Alkaen Piriteze allergia siirappi Zirtek allergia tabletteja, selvittää lääkkeitä ole saatavilla ihon allergiat.
Ihotulehduksia

Hoitoja ihotulehduksia

Iho on ensimmäinen puolustuslinja mikrobeja vastaan, joten se on altis tartunnalle. Asiantuntijamme lista hoitoja saatavilla kun iho aiheuttaa sinulle stressiä.
Syyliä ja Verrucas

Hoidot syyliä ja Verrucas

Syylät ja Verrucas ovat yleinen valitus erityisesti pienten lasten. Meidän asiantuntijaryhmä lista vaihtoehdoista sinun täytyy auttaa ratkaisemaan näitä virusinfektiot ihoa.
Haavan hoito

Hoidot haavanhoitoon

Katse jälkeen haava kuin se paranee on tärkeää, kun yritetään rajoittaa arpia ja infektio. Meidän asiantuntijaryhmä keskustelemaan hoitoja käytössäsi pitää itseään puhtaana ja suojattu.