Ectena

Stressi

Stressi on vakava ja kasvava ongelma Euroopassa. Yli 360 miljoonaa työpäivää vuodessa menetetään, koska stressiin liittyviä sairauksia, kun taas psykiatrinen hoito stressiin liittyviä sairauksia maksaa yli 3 miljardia puntaa vuodessa.

Täällä kolme asiantuntijoiden stressiä - psykologi Gladeana McMahon, co-johtaja Centre of Stress Management, Sary Eleini, psyko-terapeutin ja stressi ohjaaja ja tohtori Thomas Stuttaford laatija "Stressi ja miten välttää se" - keskustella näkemyksiä stressiä, joka persoonallisuuden eniten vaikuttaa ja miten sen voi välttää.

Mikä aiheuttaa stressiä?

Gladeana McMahon, joka neuvoo erittäin painosti työntekijöitä, uskoo, että stressi on väistämätön osa elämää ja että ihmiset käsittelevät sitä eri tavoin.

Stressiä. stressi on vakava ja kasvava ongelma Euroopassa. Yli 360 miljoonaa työpäivää vuodessa menetetään, koska stressiin liittyviä sairauksia, kun taas psykiatrinen hoito stressiin liittyviä sairauksia maksaa enemmän kuin andpound, 3 miljardia vuodessa.
Stressiä. Stressi on vakava ja kasvava ongelma Euroopassa. Yli 360 miljoonaa työpäivää vuodessa menetetään, koska stressiin liittyviä sairauksia, kun taas psykiatrinen hoito stressiin liittyviä sairauksia maksaa yli 3 miljardia puntaa vuodessa.

"Et koskaan päästä eroon stressistä, joten sinun täytyy minimoida sitä," hän sanoo. Stressi on elimistön luonnollinen tapa käsitellä vaarassa, koska se potkaista alkaa meidän "taistele tai pakene vastausta".

Kun olemme uhattuna keho vapautuu hormoneja - kuten kortisoli, adrenaliini ja noradrenaliini valmistaa meitä nopeaa toimintaa.

Mistä tiedät, olet stressaantunut?

McMahon on havaittu, että kun ihmiset stressaantuvat niiden oireita voidaan jakaa kolmeen ryhmään: fyysinen, emotionaalinen ja käyttäytymiseen.

"Fyysinen merkkejä stressistä ovat sydämentykytys, väsymys, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, kivut ja säryt sekä sairaus," sanoo McMahon.

"Emotional merkkejä voivat olla mielialan vaihtelut, tunne vihainen, ahdistunut, ärtynyt, syyllisyyttä, jännittynyt tai valutettu. Käyttäytymisen oireita ovat unihäiriöt, savukkeiden käyttöä, liiallinen alkoholin ja kofeiinin menetys seksuaalisen kiinnostuksen, lisääntynyt tupakointi ja huono työ, "hän sanoo.

Oletko vain stressaantunut tai olet lähellä burnout?

Jokainen kärsii outoa stressaava päivä nyt ja uudelleen.

Mukaan tohtori Lyle H. Miller ja tohtori Alma Dell Smith, 2007 laatijat Stressi Solution, sinun pitäisi alkaa olla huolissaan jos tunnistat enemmän kuin pari seuraavia merkkejä:

 • vetäytymässä ystäviä
 • apatia
 • puute nauttia elämästä
 • liian kiireinen lomaa
 • tuo töitä kotiin
 • unohtamatta syödä
 • lisää poissaoloja ja eristäminen
 • alkoholin tai huumeiden väärinkäyttöä
 • välttää kollegoiden
 • uupumus
 • itsemurha-ajatuksia.

Jotka persoonallisuuden tyypit ovat suurimmassa vaarassa stressi?

McMahon ehdottaa, että kaiken, rentoja henkilöitä (tunnetaan Tyyppi BS) käsitellä stressiä paremmin kuin perfektionisti (tunnetaan tyyppi As).

"Tyyppi Kuten ajetaan, ahkera ja kohdennettu, sanoo McMahon. "He eivät pidä tylsyydestä ja ovat usein hyviä johtajia, joilla on korkea stressi kynnys.

"Kuitenkin, tyypin Kuten usein aiheuttaa itselleen vahinkoa pakottavilla kehonsa signaaleja. He unohtavat syödä, koska he ovat niin keskittynyt yhteistyöhön ja usein sairastuvat, kun he ottavat lomaa, koska heidän kehonsa ovat niin täynnä stressiä hormoneja. "

Nämä persoonallisuuden usein palaamaan työhön ennen täysin toipunut, joka on vaarallista terveytensä pitkäaikainen stressi heikentää immuunijärjestelmää ja äärimmäisissä tapauksissa voi aiheuttaa fyysistä tai henkistä erittelyt.

McMahon lisää: "Ihmiset ovat kuin koneita ja jos hellittämättä ajaa 100 kilometriä tunnissa lopulta kaatuu."

Miten käsitellä stressiä työssä

Ihmiset Euroopassa työskentelevät ketkään Euroopassa, ja psykologiset ongelmat - joihin stressi ja masennus - ovat takana yksi viidestä vierailuja Kilpailut.

Työstressi voi laukaista kyvyttömyys selviytyä työmäärä ja paineet, jatkuvasti kehittyvän teknologian, kiusaaminen ja irtisanomisuhan alla.

McMahon neuvo on, että työntekijät on tunnustettava stressin oireita ja olla vakuuttavampi. Hän lisää: "On viisautta tunnustaa, kun jotain on pois sinun hallinnassasi."

Moderni teknologia on luonut mitä hän ehdoilla, "välitöntä vastausta mentaliteetti" loputon virta sähköposteja odottaa välitöntä vastausta. Hänen neuvonsa on keskittyä sähköposteja, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä ja vastata niihin ensin, sitten loput myöhemmin.

Pidä päälle teknologiaa, älä anna sen päälle te, varoittaa McMahon: "Blackberry, kuten Rottweiler, voidaan kesyttää ja on hyödyllinen työkalu niille, jotka voi hallita sitä, mutta voi niellä ne, jotka eivät. "

Ovatko ihmiset tunne enemmän korostanut talouden taantuma?

Kuluneen vuoden aikana stressiä ovat olleet nousussa, koska ihmiset odottaisi irtisanominen ja velan.

Pitkän aikavälin strategioita käsitellä stressiä

"Miten hyvin voit käsitellä stressiä liittyy usein vanhempiensa kykyä selviytyä stressitilanteissa, sanoo psykoterapeutti Sary Eleini.

"Jos vanhemmat käsitellä stressiä huonosti, olet todennäköisesti alitajuisesti imeytynyt niiden käyttäytymismalli," hän sanoo.

Kuitenkin, sinun ei tarvitse seurata heidän jalanjälkiään. On yksinkertaisia ​​asioita voit tehdä rikkoa stressiä tapana.

McMahon neuvo on syödä kunnolla eikä jätä aamiaista. "Ota säännöllinen liikunta, pysyä ystävien ja perheen kanssa, ajatella positiivisesti, ottaa asianmukaisesti lomat ja juoda 2 litraa vettä päivässä. Yritä keskittyä mielen ja estää pois huolet, jotka aiheuttavat stressiä, "hän sanoo.

Mukaan kiinalainen yliopiston tutkijat, tohtori Yi-Yuan Tan ja Ma Y Wang, käytäntöjä, kuten meditaatio voi olla hyödyllistä auttaa purkamaan stressiä vaikuttamalla aivojen aaltoja, stilling pörinä mielen ja alentaa stressihormoni kortisolin.

"Uupunut päivän edessä tietokoneen, monet meistä kiirehtiä pari turruttavaa juomia kerran jätämme työ auttaa meitä rentoutua, sanoo Stuttaford.

"Vaarana on, kun joku ylittää niiden turvallisen rajan, joka vaihtelee henkilöstä toiseen. Alkoholi on täynnä kaloreita ja sokeria, joka auttaa tarjoamaan instant korkealla, mikä puolestaan ​​voi laukaista masennusreaktio seuraavana päivänä elimistön verensokeri notkahdus ", hän sanoo.