Ectena

En voi olla huipentuma

Kysymys

Olen nainen, ja minä en voi orgasmin. Olen 17-vuotias yhden neitsyt (toivottavasti herra Oikea tulee pitkin joskus!).

Olen masturboi noin vuoden, aluksi joka päivä.

Ensimmäistä pari viikkoa se oli melko helppo orgasmin mutta sitten huomasin, että en voinut, ja se veisi minut kauan (joskus jopa tunti) edes tuntea herättänyt.

Haluaisin joskus jättää sen viikon, ja sitten masturboida, ja yleensä tämä onnistui, mutta sitten se tuli kohta, kun en voinut edes tuntea herättänyt.

Tämä huolestuttaa minua suuresti, koska olen aina ajatellut, että klitoriksen stimulaatio oli melko varmaa orgasmin. Kuitenkin minulle, näin ei ole.

Se on tullut emotionaalinen asia sekä nyt se hallitsee mielestäni paljon. Näen mukava kaveri tai mitä tahansa, mutta mieleni heti sanoo "hän ei olisi kiinnostunut, koska en voi orgasmia".

Olen myös sitä mieltä, että joskus kun kosketan minun klitoris, se ei ole herkkä, se todella on hyvin epämiellyttävä ja tunnen vähän kipua. Se ei paljon mitään, mutta olen tietoinen siitä.

Pari kuukautta sitten, olin minun sitten poikaystäväni ja olimme lähestyy, halusin ottaa sen hitaasti, rakentaa jopa todellinen sukupuoli vähitellen, mikä oli kunnossa hänen kanssaan.

Asia oli, että olin peloissani, etten huipentuma, ja olin hyvin hämmentynyt, koska haluan suuseksiä hänelle, ja hän oli päällä ja tuli helposti, ei ole ongelma! Se on vain, kun se tuli käänteinen I vältellyt kuin kuvittelin häneltä tarvitse lopettaa, koska se ei pääse mihinkään!

Hän otti sen aika väärin mielestäni, ja vaikka selitin, päädyimme pilkkominen. Toivottavasti tämä ei kuulosta tyhmä.

Antakaa minulle vinkkejä onnistuneen itsetyydytys ja mitään muuta, joka voisi auttaa. Onko se sen arvoista ehkä ottaen matka lääkärin neuvoja?

Vastata

Luultavasti parasta olisi voit saada joitakin henkilökohtaisia ​​neuvoja ystävällinen lääkäri tai neuvonantajan haara Brook. Miksi ei anna heille puhelun 0808 802 1234.

Toinen asia on muistaa, että naiset tuntevat seksikkäämpi eri aikoina kuukaudessa, koska vaihteleva hormonit. Saatat olla kiinnostunut lukemaan artikkelin kirjoitimme nimeltään Seksuaalinen halu ja hormonit.

Voinko myös, että käytät joitakin voiteluaine kun olet masturboi.

Et mainitse epämukavuutta, mutta löydät tuntuu paljon turvallisempaa ja seksikkäämpi jos käytät ihania voiteluainetta kuten Märkä tai Liquid Silk tai jopa vanha kunnon KY Jelly on hieno.