Ectena

Derbac - m neste (malationi)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Täit Malationi SSL International

Miten se toimii?

Derbac-M neste sisältää vaikuttavana aineena malationi, joka on orgaanista fosforia hyönteismyrkky, joka tappaa loisia, kuten täit, Satiaiset ja syyhy punkit.

Malationi salpaa toimintaa entsyymi loinen koliiniesteraasien. Tämä entsyymi on välttämätöntä kasvun ja selviytymisen loinen. Inaktivaatiolla se malathionin häiritsee tärkeää aineenvaihduntaan loiset ja lopulta johtaa heidän kuolemaansa. Derbac-M neste tappaa täitä ja niiden munia ja syyhy punkit.

Hoitoon täit, neste olisi sovellettava päänahan ja hierotaan kuiviin hiuksiin juurista vinkkejä kunnes kaikki hiukset on kostutettu. Paras tapa tehdä tämä, etenkin pitkät hiukset, on tehdä pieniä jakaus ja soveltaa muutama tippa nestettä pitkin hiukset, levitä tämä tasaisesti hiusten pituus. Toista prosessi lukuisia muita pieniä osia, kunnes koko päänahka on katettu. Jätä hiukset kuivua luonnollisesti lämmin, mutta hyvin ilmastoituun huoneeseen (älä käytä hiustenkuivaaja). 12 tunnin kuluttua, tai seuraavana päivänä, jos edullisia, shampoo hiukset tavalliseen tapaan. Huuhtele hiukset ja kammata sitä käyttämällä hieno hammas metallin NIT kampa, kun hiukset on vielä märkä poistaa kuolleet täit ja munat.

Hoitoon Satiaiset (rapuja), neste olisi sovellettava koko ihon pinnalle, kiinnittäen erityistä huomiota karvainen esimerkiksi häpykarvat, parta ja viikset. Vältä muita alueita kaulan yläpuolelle. Anna nesteen kuivua luonnollisesti. Sinun pitäisi jättää sen vähintään tunnin, mutta mieluiten yön yli ennen pesua.

Täi munia voi olla vaikeampi tappaa kuin eläviä täitä, koska hyönteisten neste voi tunkeutua munankuoren päästä sisään kehittämisessä täi. Siksi voi olla tarpeen toistaa hoitoon seitsemän päivän kuluttua tappaa täitä toipumassa tahansa munia, jotka selvisivät ensimmäisestä hakemuksesta. Kysy apteekista neuvoa tästä.

Hoitoon syyhy, neste olisi sovellettava koko ihon pinnalle, kuten päänahka, niska, kasvot ja korvat, välttäen silmien ja suun. Anna nesteen kuivua luonnollisesti ja älä pese pois tai kylvyssä 24 tuntia. Jos kädet tai muita osia täytyy pestä tänä aikana, hoito tulee kiinnittää uudelleen kyseisille alueille välittömästi. Perheenjäsenet ja muut läheiset tulisi käsitellä samanaikaisesti.

Derbac-M neste on vesi-pohjainen malationi tuote. Nämä ovat parempi alkoholia voiteet hoitoon Satiaiset ja syyhy, koska ne ovat vähemmän ärsyttäviä rikki ihoa ja herkillä alueilla kuten sukuelinten. Vesi-tuotteet ovat myös edullisia pienille lapsille ja astmaatikoille tai ihottuma, joille alkoholi-tuotteet saattavat ärsyttää.

Mihin sitä käytetään?

Varoitus!

  • Tämä lääke on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön vain iholla.
  • Vältä kosketusta silmiin tai suuhun.
  • Jos neste on nielty, ota yhteys lääkäriin lääkäriltäsi tai päivystykseen.
  • On suositeltavaa, että kumihanskat olla kuluneet ihmiset antavat toistuvasti sovelluksia tai hoitoon suuri määrä ihmisiä, joilla tätä lääkettä, esim. klinikan tai kouluterveydenhoitajaan.
  • Älä käytä tätä lääkettä useammin kuin kerran viikossa tai yli kolme peräkkäistä viikkoa.

Ei saa käyttää

  • Alle kuuden kuukauden ikäisiä, paitsi lääkäriin.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.
Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Tämä lääke ei tiedetä olevan haitallista käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Kuten kaikki lääkkeet, sitä tulee käyttää varoen raskaana oleville tai imettäville naisille ja vain lääkärin.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Koska haittavaikutus on todettu täällä, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Ihoärsytystä

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.
Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Prioderm kerma shampoo Prioderm Lotion Quellada-M kerma shampoo
Quellada-M neste