Ectena

Ovat vitamiineja syyttää poikani allergia?

Kysymys

Tämä kysely on pojastani. Hän on kasvissyöjä ja olen säännöllisesti antaa hänelle vitamiineja, kuten kalanmaksaöljyä, multi-vitamiini ja C-vitamiinia

Nämä täydennykset on hyväksynyt ravitsemus neuvonantaja / homeopaatin kanssa olemme kuulla.

Viisitoista kuukautta sitten, hän joutui kosketuksiin hänen äitipuolensa kolme koiraa ja huomasimme, että hän on allerginen niille (vetiset silmät, vuotava nenä, hengitysvaikeuksia).

Hänen isänsä mielestä voi olla yhteys tämän reaktion ja että hänen ruumiinsa ei ole "karkaistu up", koska se on tottunut vitamiinivalmisteita.

Voisiko tämä olla totta ollenkaan?

Vastata

Älä huoli. En tiedä yhtään yhteyden kehittää allergia ja on liikaa vitamiinivalmisteita.

Itse asiassa, lisäravinteiden hän on, hän on todennäköisemmin saada oikea vitamiineja, että kasvava poika ikänsä tarpeisiin.

On aina huoli, että mahdollisesti Faddy teini ei saa tarpeeksi hivenaineita ja vitamiineja, erityisesti jos ne eivät ole lihaa syövillä, joten luulen, että oman toiminnan hakea neuvoja joku kokenut tällä alalla on erinomainen.

Älä olla tietoinen siitä, että "enemmän" ei välttämättä "parempi" ja ei katsella, että hän ei ole ylenmääräistä vitamiineja.

Oman GP voisi antaa sinulle tieteellisesti todistettu suositeltava päivittäinen määrä (RDA) elintarvikkeiden ainesosien kuin nämä joskus eroavat neuvonut ei-lääketieteellisesti pätevä ravitsemusterapeutit.

Kuitenkin, se kuulostaa kuin jos sinulla on muuten terve yksitoista vuotta vanha, joten sinun täytyy saada asiat kuntoon!